Hæklet hængekurv

Udover jeg er blevet Zpaghetti-afhængig er jeg også faldet pladask for opskrifterne fra BekkiBjarnoll … Især er jeg vild med hendes løsninger på alle MINE opbevarings-problemer :)
Først var den hæklede plastpose-holder og nu har jeg fået hæklet en fantastisk hængekurv som er helt genial til tørklæder, hansker, huer mm…den kan rumme mere end man lige tror og er dejlig praktisk! (opskrift HER) Jeg har hæklet den i en lys pudder…
Jeg forestiller mig, at den også kunne bruges til mange andre formål, måske på børneværelset, badeværelset mm.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

43 thoughts on “Hæklet hængekurv

 1. Anne says:

  Hmm.. den er altså virkelig bare super lækker og så i den farve der. Har også ALT for mange tørklæder liggende fuldstændig ustruktureret.

 2. Helene says:

  Fedt :) Jeg er allerede godt i gang med en i beige til min hårtørrer og glattejern på badeværelset! Ser godt ud indtil nu.. Men hvordan laver jeg en lm og en hst, når jeg er igang?

  • Delores Erwin says:

   I think they are lovely. I just speak English. I would love to have the pattern in English. What d I have to do to get it. I need it desperately. Help

 3. Jeanette / Lutter Idyl says:

  Hov jeg har da slet ikke fået svaret…sorry :) Jamen det gik såmen under et nøgle – alt efter hvor meget stræk der er i det Zpaghetti man får fat i, er det lige før jeg tror der måske er nok til 2 i et nøgle…:)

 4. Tracie says:

  Sorry to write in English, my Danish is very rusty. I love this pattern. I hope to make it for my daughters’ room.

 5. Annette says:

  Hej :) Nu skriver jeg lige her for kunne ikke finde din mail adresse.
  Jeg har fundet en masse fede ting under din DIY som jeg gerne ville igang med. Men jeg kan ikke komme ind på dem :( Jeg ved ikke om det er min computer det er galt med?
  Hvis det er må du meget gerne skrive til mig på min mail om der evt er andre måder jeg kan få disse opskrifter på?
  På forhånd tak.
  Annette (sjiek2002@hotmail.com)

 6. Susan Pariseau says:

  so tiny what are you making that 4? Please do not tell me you’re making a king size comforter from those it would take forever. That was kind of supposed to be a joke I have a dry sense of humor. But those are beautiful, patience of a saint to make those.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *