Alle 22 designs fra Lutter Løkker

Jeg undskylder men er ikke helt færdig med hæklebogs-spam. Vil lige lægge alle kortene (designs) på bordet så du kan se om bogen skulle være noget for dig – eller måske det kunne blive til en glimrende julegave ;)

Selvom vi virkelig har prøvet at fange grumme fejl så har jeg fået at vide af alle, at der altid vil snige sig nogle fejl ind, så jeg  vil allerede nu oplyse, at jeg ligger eventuelle rettelser til opskrifter ind under fanen LUTTER LØKKER – RETTELSER (forhåbenligt forbliver den tom ;) )

Viser du billeder på instagram så giv et #lutterløkker og så linker jeg også så alle kan se disse billeder :)

Og som altid så må I hellere end gerne give et prej hvis I hækler noget og viser frem, så linker jeg hjertens gerne til jer – samler alle links inde under fanen LUTTER LØKKER.

[metaslider id=1207]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

19 thoughts on “Alle 22 designs fra Lutter Løkker

 1. Jonna says:

  Kære Jeanette
  Juhuuuuu den dejligste kuvert dukkede frem i postkassen idag (1 minut efter posten havde været der;-))
  Wauw. Din bog er så flot og meget inspirerende. Mon du også kan sælge en lidt ekstra timer i døgnet hehe;-)
  Tillykke med udgivelsen. Kh Jonna, Aarhus (kom endelig hertil;))

 2. by.bak interio r & lifestyle (Dorte Bak) says:

  Hvor er det altså bare nogle flotte billeder og jeg vil bare lige sige dig, hvor imponeret jeg er over dit debut-arbejde. Jeg hækler ikke, kommer nok heller ikke til det, men det er lige før, jeg bliver motiveret til det af det her… øv altså at noget så godt og smukt ikke rammer i min turban, men HURRA for dig Jeanette.

 3. Mette says:

  Rigtig mange fine ting, men lidt trist med alle de baby ting(selvom de er fine), når ens børn ikke er babyer mere.
  Mvh
  Mette

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Tak men ja denne er fokuseret på børn meeen mon ikke der kommer flere bøger hen ad vejen hvor fokus bliver et andet (og måske mere relevant for dig) ;)

 4. Hanne says:

  Det ser super godt ud, flotte billeder og rigtig flotte designs som altid fra dig – den må jeg ha’ ti efterårsferien, kan ikke vente til jul ;-)) tillykke med den.

 5. Nanna says:

  Simpelthen bare nogle mega flotte billeder og designs, jeg kan vist heller ikke vente til jul:-) stort tillykke med den, håber du ligger et visit forbi Aarhus :-) kh Nanna

 6. Anette says:

  Smukke billeder fra en meget lækker bog! er allerede i fuld gang med at hækle “luftskipper,” som kommer til at pryde min kommende nieces værelse :-)
  Synes det er de smukkeste farvesammensætninger du bruger, så er rigtig glad for at du har skrevet alle farvekoder op, lidt mere træls ikke at kunne finde rundt i hvilke farver du har brugt til hvad (f.eks. ligner det ret meget en hvid der er brugt, sammen med karrygul og lyserød, til luftballonen med den røde kurv, men den er jo ikke på listen :-O)
  Nå, men igen, en rigtig smuk bog med masser af inspiration!

 7. Pingback: _ | Badelma-badutski

 8. Lisbeth says:

  Hej
  Er lige blevet efterlønner og har bestemt for for at være rigtig kreativ:-D og havde troet at jeg skulle strikke men jeg tror jeg vil hækle.

  Kan man måske også få foldeanvisning på den smukke kurv, den ramte mig.
  Vh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *