Den store fødselsdags Bagebog

Min dejlige mor har længe været på kig efter Amos “Den store Fødselsdags Bagbog” – jeg har selv prøvet at finde den til hende via nettet men uden held (eller dvs. et sted solgte de den for 150,-!!!) – men så kom der lige en sms fra hende igår, at hun havde fundet den nu i Netto til 20,-!
Ej men så var jeg da også lige nødt til at stikke hovedet forbi og købe den – overvejer også om jeg ikke bare skal købe de andre 3, for dem havde de også!

Update: Er blevet klogere og der er kun 3 total – den store fødselsdags bagebog er nr.1! Nå men som sagt har den ikke været til at støve op, kun nr.2 og nr.3, så skynd jer at få fingrene i den! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

11 thoughts on “Den store fødselsdags Bagebog

 1. Avatar
  Malene says:

  Ja, jeg har også fundet alle mine i Netto og Føtex til en meget god pris. Og de er bare super gode! Men skal lige høre om der er kommet en 4’er nu hvor de skriver “de andre 3”. Jeg har nemlig kun 3…

 2. Avatar
  Fantastisk Sommerfugl says:

  Jeg har også kun 3 – har ikke hørt eller set at der er kommet en fjerde. Jeg elsker mine. Det er super gode opskrifter, med meget indbydende billeder – billeder til det hele. Så synes bestemt du skal skynde dig ned og købe de andre også.

  Mvh Tina

 3. Avatar
  Pernille says:

  Måske snyder det fordi de hedder “Den store fødselsdagsbagebog” “den store bagebog 2” og “den store bagebog 3” – så kunne man godt tro der var en “den store bagebog 1”?
  Jeg har ihvertfald også kun 3 og som de andre kan jeg også klart anbefale dem :o)

 4. Avatar
  Øglemor says:

  Jeg har også fødselsdagsbagebogen og elllsker den. Overvejede faktisk at købe en ekstra i Netto, just in case :-) Holdt mig dog i skindet. (I øvrigt synes jeg tit, at de har den i Føtex – godt nok til ca. 40 kr., men det er jo også en lidt anden pris end de 150,-)…

 5. Avatar
  Iben Lykke Andersen says:

  Kæresten kom hjem med den i fredags, havde købt den i Netto(!) og så smart så smart havde bettebøvsen fødselsdag søndag, så det passede jo perfekt. Fik lige bladret lidt i den og der er bare SÅ mange fine ting man kan lave :-) God fornøjelse!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.