Hæklet Kartoffelvarmer/Brødvarmer

Tro det eller ej men jeg har faktisk længe gået og tænkt at vi manglede en kartoffel/brød varmer – jeg plejer bare at kaste en grydelap eller et viskestykke over men det er jo bare ikke særlig elegant vel, så Karens opskrift kom som sendt fra himlen! :D
Den er jo ret simpel at lave, men jeg synes den er super fin, og den er lige tilpas pynte/nussepusse/mormor agtig, så nu er jeg nødt til at bage nogle boller så jeg kan “teste” den! :D

Jeg har hæklet den i merceriseret bomuld og derfor været nødt til at lave stjernen et par rækker større (15 istedet for 11 på det brede stykke af takkerne). Og så har jeg hæklet en lille kugle som “håndtag” på hver side.

Update: Se en anden udgave hos Pif Paf Puf :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

13 thoughts on “Hæklet Kartoffelvarmer/Brødvarmer

  1. Pernille says:

    Jeg har kigget på den, men jeg har ikke lige brug for varme til kartofler.. Men brød – selvfølgelig. Nu bliver jeg nødt til at lave en, måske lidt større, for jeg ville være bange for at mine boller ellers ikke kan være under den.

    Håndtagskuglerne er jeg ret vild med – supergod ide :)

  2. Pingback: Tekstilbog og blog dag på rentemestervej | Livet i Nordvest

  3. Pingback: Hæklet brødvarmer / kartoffelvarmer | Anja Franka's hygge univers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.