Strikket Bamsetrøje

Svigermor har endnu engang svinget pindende og det er der kommet denne søde gule bamsetrøje ud af :) Og hun er så skøn, at hun har gjort trøjen lidt smallere og længere end opskriften, og tilmed lavet stykket bagpå lidt længere så den har bare den bedste pasform til brumbassen!

Update: Trøjen er jo IKKE strikket efter en opskrift som jeg har skrevet…næ hun har skam strikket den ud af hovedet…ej det er altså ret vildt! Jeg kan vidst stadig ikke helt fatte hvordan man bare lige kan gøre det…se også den poncho hun har strikke “sådan bare lige ud af hovedet” HER

Har lige gjort billedet lidt lysere så man kunne se de fine detaljer på bamsen (derfor at den gule farve ser lidt lys ud) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

7 thoughts on “Strikket Bamsetrøje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.