Doven husmor

UPDATE: 

Brug ikke isterninge-bakker da de ikke er beregnet til mad og der kan trænge stoffer fra plasten ud i maden – vi har fundet nogle fantastiske silicone forme som kan bruges og er helt sikre! Læs mere HER

Jeg vælger at betragte mig selv som en husmor…men en doven husmor!…eller måske rettere sagt en smart husmor! :D he he… Jeg vil helst lave alt Karls grød og mos selv, men da jeg er alene med ham 14 dage om måneden (kæresten sejler) så er det altså med at finde nogle små fif og trics for at gøre det lidt lettere for mig selv.
Jeg laver bl.a. isterninger med blendede hindbær, jordbær og herunder blåbær. Jeg har også lavet dem med most banan – og nej det tager ikke lang tid lige at mose et lille stykke banan, men så er man fri for at have overmodne bananer liggende, som hurtigt bliver for gamle. Og SÅ til det smarte, nemlig at det er perfekt med sådan 2 isterninger i en portion varm havregrød eller øllebrød – så køler det hurtigt ned til den perfekte temperatur samt søder det lidt! :D
I lidt større isterninger har jeg lavet broccoli, blomkål, gulerod, persillerod, ærtepure mm. Så er det altså også hurtigt og let lige at tage nogle forskellige op i en skål og så i mikroovnen…:)

Det hele er blevet lidt lettere efter at det ENDELIG er lykkedes mig at finde isterninge-bakker i silicone som gør det meget lettere end almindelige isterningebakker – og så gør det jo ikke noget at de ligner små ænder (de var også som små æbler og ananas;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

6 thoughts on “Doven husmor

 1. Avatar
  Mejse says:

  Ha ha, jeg vil ikke sige hvad det lignede på det lille billede på min blogroll :) Men super smart er det, herhjemme er sveskemos favorit i havregrøden :)

 2. Avatar
  Jeanette / Lutter Idyl says:

  Louise: Jeg havde også svært ved at finde dem – jeg købte 2 i en butik i Svendborg der hedder Bachs…men ellers har jeg set på nettet at de faktisk har haft nogen på tilbud i Aldi for en måneds tid siden…måske man kunne være heldig stadig at finde nogen der :)

  Mejse: JEP I KNOW…bemærkede det godt selv, da jeg efter indlægget surfede rundt i blogland…men tænkte ved mig selv at det jo egentlig var en meget fin teaser;) ha ha… Og jo sveskemos har vi skam også lavet en stor portion af, det er så fint lige til at få maven på ret kurs! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.