Hæklet elefanthue

Jeg hæklede DENNE fine djævlehue til Karl men må erkende at han er blevet så stor og aktiv, at den simpelthen glider alt for let rundt på hovedet. Det eneste rigtige er jo en elefanthue. Jeg har dog ikke kunne finde nogle opskrifter på hæklede elefanthuer, så nu hvor julegave-hæklerierne er overstået, har jeg selv kastet mig ud i et mønster som er blevet særdeles vellykket hvis jeg selv skal sige det (det krævede dog også 3 forsøg  mht. fronten). Sammensyningen kunne jeg ikke få til at blive pæn nok og derfor har jeg (som jeg tit gør) valgt at fremhæve den og gøre det til en detalje ;)

Sidder lige og prøver at få bikset en opskrift ned (da jeg ikke fik gjort det undervejs) så håber jeg kan ligge den ud her en af dagene :)

Opskriften finder du her: Opskrift på hæklet elefanthue

 

Den ser lidt mærkelig ud i formen som den ligger her men fungerer rigtig godt når den kommer på – der er meget stræk i ribben.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

16 thoughts on “Hæklet elefanthue

 1. Avatar
  RikkeBo says:

  Kære Jeanette
  Vil glæder mig til at en opskrift på denne hue, for den er da bare for fin..:o)
  Er igang med det hæklede stjerne rør, gør det i hør, så det er ikke så elastik. Håber det bliver godt alligevel!!!!
  God Onsdag Aften / RikkeBo

 2. Avatar
  Lizet says:

  Har lige fundet din blog – hold op, jeg er imponeret. Dine hæklerier overgår min fantasi – har du overvejet at sælge dine opskrifter. Din elefanthue og din Tintin Raket er fuldstændig uovertruffen :-)
  Jeg er meget interesseret, hvis du vil sælge opskrifterne :-)
  Kh Lizet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.