Vintage TinTin

Jeg så disse strikmønstre på et tidspunkt og siden har jeg ledt og søgt hele det ganske world wide web igennem – endelig dukkede der et super velholdt eksemplar op på Amazon og jeg slog til – det var uden tvivl til overpris, men nu er det vores!!! :D
Tror da Karl skal have en lille trøje og så tænker jeg, at mønstrene også kunne bruges til puder eller tæpper…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

13 thoughts on “Vintage TinTin

 1. Avatar
  Asli says:

  Hvor ER den bare fin! Jeg kan fuldt ud sætte mig ind i det der med bare at MÅTTE eje noget, selvom man med sin fornuft godt ved, at prisen er for høj. Tillykke med fundet :-)

 2. Avatar
  Bryndis says:

  fede strikemønstre, glæder mig til at se det færdige resultat. Vil du først strikke i en farve og så sy mønstret i sweateren efter at den er færdig?

 3. Avatar
  Anonymous says:

  Da min “lille dreng” (han er nu 34) var 5, strikkede jeg en sweater hvor der med maskesting blev broderet Tintin og Terry. Dengang havde han en angorakanin, og garn af den blev brugt til Terry. Det var fra Alt om håndarbejde. måske ligger det stadig i skabet i kælderen. jeg skal se efter ved lejlighed.
  laila-neumann@webspeed.dk – Svendborg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.