Jeg faldt…

Jeg faldt i big time igår og det var Acne der rev mig ned, deres ting er bare så pokkers simple og lækre!
Først var der udsalg i Normann Copenhagen hvor der røg nogle småting og et par short fra Acne i kurven (50%) og derefter faldt jeg dybere da jeg var i Acne inde i byen og fik købt den lækreste tykke bomuldstriktrøje med lynlås bagpå (40%)….I skal nok slippe for alle de retfærdiggørende overvejelser og argumenter jeg havde i brug, for der var mange og de var gode ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

9 thoughts on “Jeg faldt…

    • Avatar
      Jeanette / Lutter Idyl says:

      Hehe…jeg har ikke fortrudt og hvis du mangler nogle af de gode argumenter der holder vand siger du bare til – jeg har masser på lager! ;) Men ja strikken er den lange…og faktisk kom det dårlige vejr ret belejligt så jeg lige kan teste min teori om at den er helt perfekt at hygge i :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.