Hæklet indkøbsnet

Så fik jeg lavet et indkøbsnet i den rigtige størrelse, det er både blevet større og lidt løsere :) Se det første net HER.
Jeg har til det grønne net brugt nål#5 og til det gule net brugt nål#4 – de er begge lavet af garn fra Søstrene Grene.

Opskriften finder du HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

19 thoughts on “Hæklet indkøbsnet

 1. Avatar
  monsterscircus says:

  Det er super cool! Det var dig fantastisk så hurtigt, du hækler! Det kan jeg slet ikke forstå. Jeg elsker at hækle stang masker og især hvis det er dobbelte, der er ikke andet for, jeg må igang! Ha en rigtig dejlig dag, og tak fordi du sætter gang. Hæklelysten!

 2. Avatar
  Menneskebarnet says:

  Sikke et pænt mønster lidt a la muslinge-mønster. Det kunne være jeg skulle give mig i kast med det… Tak for inspirationen :)
  Og ja, som en skriver ovenover, så må du godt nok hækle hurtigt med alle de ting du producere :)

 3. Avatar
  Bettelaus says:

  Hejsa Jeanette,

  Ved et tilfælde, kom jeg ind på din blog, og det har bestemt ikke været kedeligt…. :D Jeg har fundet flere ting, DIY, som jeg ikke har kunnet finde opskrifter på andre steder, så det er da bare såååå dejligt. Hvor kan tilfældigheder noglegange vise sig, at være appelsiner i turbanen :D Tak for kigget og jeg vender tilbage med flere kig. Hyggelig blog :D

  Knus Rikke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.