STOR hæklet taske

SÅDAN – endnu et vellykket hækle-eksperiment hvis jeg selv skal sige det! ;D Jeg er blevet færdig med at “teste” garnet RibbonXL som kan købes hos Yarnfreak og som jeg viste HER.
Resultatet er blevet en STOR hæklet strandtaske/weekendtaske med cognac-farvet læder og et grafisk trekantmønster. Den skulle gerne kunne rumme samtlige håndklæder, legetøj, hvidvin mm når vi skal på stranden! Imellem strandbesøgene fungerer den derudover også som opbevaring af tæpper i stuen :)

Jeg håber at jeg kan nå at lægge opskriften ud en af dagene…
Update: Opskriften finder du HER :)

Den ene side…
…den anden side :)
Tasken er ganske rummelig!
Tja den lille linselus sneg sig hele tiden med på billedet – jeg ville bare lige vise HVOR stor tasken er :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

42 thoughts on “STOR hæklet taske

  • Jeanette / Lutter Idyl says:

   Nej den er ikke svær men det er ret hårdt for fingrene så jeg ville nok starte med et lidt mindre projekt for ikke lige at få en succesoplevelse som det første så du ikke kører sur i det :)

 1. !da says:

  EJ!! Den er så flot. Håber opskriften er for nybegyndere – kunne virkelig godt tænke mig sådan en fin en. Hvad vil du skyde på den koster at lave sådan ca.?

 2. Klassisia says:

  Rigtig lækker taske og vildt god stil på billedet med stol, skind og dukken fra Luckyboysunday (ligner i hvert fald en dukke derfra, men med dine evner bliver man jo i tvivl)

 3. Sisse-Sofie says:

  nøihj den er pæn!
  har du egentligtaget nogle samlede billeder af dit flotte hjem? Jeg tænker altid at det er et af de pæneste hjem jeg har set, og jeg kan bare ikke få nok af billeder af det ;)

 4. Ane says:

  Oi, denne var virkelig flott!! Det er så kult å kombinere skinn og garn. Da vil den jo tåle mye mer tungde og slitasje også. Du er flink!! :)

  • Mette Svendsson says:

   Ok…tænkte nemlig om man kunne hækle dit store runde tæppe med det garn eller om det er mere lækkert med zpagetti? Synes nemlig også det er fantastisk at der er flere farvemuligheder, og at man ikke skal købe et helt lager for at være sikker…

  • Jeanette / Lutter Idyl says:

   Taaaak….men nej jeg synes ikke der er særlig meget stræk i overhovedet så det var ret hård for fingrene, men det er bare fedt at det kommer i en fast farveskala og man kan få den mængde man ønsker i den samme farve…:)

 5. Madam Mertz says:

  Jeg må tilslutte mig alle de andre – den er bare så lækker – og burde uden tvivl være en hver kvindes eje. Jeg er helt sikker på at den ville pynte på både mig og i stuen ;D

 6. Irene says:

  Du er bare så dygtig til at hækle!!! Tak for alle dine inspirerende ideer og for at du er så sød til at dele :) Kigger jævnligt forbi din hyggelige side.

 7. Pingback: Tenderness / Tendresse | Knitted Art

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.