Hep Hey

Ahhhh vi er lige kommet tilbage fra ferie sydpå, nemlig hele vejen fra Sydfyn. Der har vi begge vores rødder og familie, så det var simpelthen så skønt at få så meget kvalitetstid, ikke mindst for Karl der virkelig har nydt det og ikke mindst hans bedste- og oldeforældre.

Nu er jeg tilbage og jeg kan meddele at hæklenålen er blevet brugt flittigt, men endnu engang skal jeg være ih så åh så hemmelighedsfuld og kan ikke løfte sløret for kreationerne endnu – jeg håber nemlig at kunne omsætte det til et lille hæklehæfte indenfor den nærmeste fremtid (læs: inden jul ;)
Og så er der jo også sket noget andet stort mens vi har været afsted…bloggen har rundet 1000 læsere!!!!!!!!!!!!! CRAZY! Det havde jeg aldrig turde drømme om og jeg er meget beæret over at I vil læse med – tusind tusind tak, det betyder mere end I aner <3
Vi har byttet plads…
Hep Hey så var man i Hendes Verden – tak for omtalen :)
Rimelig sej brandbil fra Oldeforældrene!

På rov
Forsyninger fra Tante Grøn
Softice!
Kvalitetstid med morfar
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

7 thoughts on “Hep Hey

 1. Avatar
  Fie says:

  Dejligt at læse, at der er et hæklehæfte på vej fra din hånd:-) Håber du når at lave det inden jul, så det kan komme på ønskesedlen!

 2. Avatar
  Finurligefinesser says:

  Super ide med hæklehæfte!!! Jeg håber også på at se Tintin raketten der ;-) Det er så sjovt med hendes verden, det var sådan et blad for farmødre og mormødre engang, men det er ligesom om det er ved at sprede sig lidt til de yngre generationer også. Det ku være man sku prøve at købe det snart…..

 3. Avatar
  Sofie says:

  Jeg har længe været en “usynlig” følger af din blog, men nu er det vist på tide, at jeg bliver officiel ;) TUSIND TAK for al din hækleinspiration, jeg er så glad for at jeg tilfældigt kom forbi din blog, da jeg netop havde lært at hækle lidt af min kære farmor – det fik rigtig kreativiteten og ideerne til at spire, og på ingen tid har jeg udviklet mig fra at være nybegynder med stort N, til selv at sidde at hækle ting frit ud af hovedet :D jeg véd, at min forholdsvis nyopståede kærlighed for garn varer mange år frem, og det kan jeg give dig en stor del af skylden for! Tak :D
  Nu jeg er i gang med at rose dig i stor stil, vil jeg da også lige nævne, at din idé med et hæklehæfte er genial – jeg glæder mig til at se, hvad du nu har fundet på!! :) Håber dog, at du har overskud til at uddele lidt godter i mellemtiden …

 4. Avatar
  Differentia says:

  Hej Jeanette!
  Så var det da vist dig og Karl og bedstemor (?) jeg gik forbi i gågaden i Svendborg :-)
  Kunne kende dig fra billedet her på bloggen og på Karls fine jakke med skyline..

  Mange hilsner
  Mette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.