Hæklet karma

Jeg skal først lige slå fast at jeg ikke rigtig tror på det med ædelstene, krystaller osv…men men men jeg synes halskæderne fra PUK (hvis du skynder dig kan du nå at være med i hendes give away om netop en af hendes smykkekæder) er super fine (har en svaghed for miniature) og så kan jeg godt lide tanken bag – derfor har jeg selv kastet mig ud i at lave nogle små halskæder og med dem vil jeg sende lidt god karma og varme tanker afsted til de 3 modtagere…

I 2006 var jeg på et års jordomrejse (alene!) og inden jeg tog afsted fik jeg af en kollega jeg kun havde arbejdet sammen med i ganske kort tid, 3 sten som hver skulle bidrage med noget forskelligt på rejsen –  og ja selvom man ikke rigtig tror på sådan noget så fik stenene alligevel lov at komme med, det kunne jo være ;) Jeg blev meget rørt over hendes lille uselviske og kærlige handling og omtanke og og selvom vi ikke har kontakt som sådan, så kan jeg godt lide tanken om at gengælde denne lille gestus efter 6 år i form af en halskæde :) De to andre har også deres begrundelser men er mere private…

Jeg har selv lavet opskriften men den er uden tvivl inspireret af Puks – derfor deler jeg den heller ikke og sælger, da det er hendes idé og hun desuden også sælger dem :) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

11 thoughts on “Hæklet karma

  1. Lene says:

    hvor er det nogle skønne smykker, du har frem-hæklet (-tryllet). Jeg synes også at det er fint at du ikke deler opskriften, men den kan altså findes på nettet. For år tilbage så jeg samme idé på et hippiemarked, så hvem der kom først er jo ikke til at vide, men det er god karma, at ha’ respekt for andres håndværk.
    Jeg synes at du laver de skønneste ting og er en stor inspiration.

  2. Pingback: Escuela Infantil GRANVIA » Archivo del weblog Manualidades para niños, collares guarda-tesoros - Escuela Infantil GRANVIA

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.