Jeg har gang i mange projekter….måske også for mange projekter. Jeg synes ellers jeg har været god til få afsluttet projekter men lige for tiden synes jeg at tage flere ind end jeg for afsluttet – prøver at bilde mig selv ind at det bare er fordi er der er overload af kreativitet som bare MÅ ud…meeen jeg må nok hellere prøve at få hæftet et par løse ender ;)

Tæppe…
Hemmeligt projekt 1 Libratone (stor + montering)
Hæklebog (med dem her…tante grøn – de sidste projekter – opskrifter, billeder, layout)
Hemmeligt projekt 2 (line, skuldre)
Hemmelig projekt 3 med hende her (fox pude give away)
To do:
Nyt laptop sleeve (bobler)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.