Endnu en hæklet hængekurv

Jeg har hæklet en hængekurv til min veninde magen til vores, men denne gang med nogle modifikationer. Den første hængekurv kan du se HER. Vi har selv været rigtig glade for den meeen den blev hurtig lidt løsere og åbningen alt for stor så jeg har lavet nogle småjusteringer på de sidste to rækker for at gøre den lidt fastere og mere lukket.

Opskriften finder du HER(opdatering: umiddelbart er bloggen/opskriften ikke tilgængelig længere desværre)

Mine ændringer:
13 rk   (denne række hækles i bagerste led!) 15 hstm, i de næste 30 stm hækler du hele tiden 2 stm sm, 15 hstm, 10 lm, 1 km samme sted som du startede de 10 lm.
14 rk   krebsermasker hele vejen rundt og 20 fm omkring hanken. Bind snor omkring hanken og hæft ender.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

27 thoughts on “Endnu en hæklet hængekurv

 1. Finurligefinesser says:

  Det er bare så super lækre ting du laver!! Holder du egentlig kurser? Jeg får helt vildt meget lyst til at hækle hver gang jeg kigger på din blog, men kan kun de virkelig elementære ting, så det ku være godt med lidt inspiration og instruktion ;-)

 2. Iben says:

  Vi har længe manglet noget til opbevaring af tørklæder, huer, vanter osv. bag døren i vores lille gang, og sådan en hæklet kurv ser helt perfekt ud, så jeg vil i gang med hæklenålen. Hvor mange nøgler Zpaghetti går der til én kurv?
  Tak for en super inspirerende blog:-)
  Iben

 3. Christel | Colors and Creations says:

  Sådan én vil se perfekt ud i vores entre – og jeg kommer til at mangle tørklædeopbevaring til vinter! Jeg må hellere tage fat på hækleriet igen, selv om der for tiden er andre ting, der fylder meget ;) Tusind tak for at du deler dine opskrifter!

 4. Anonymous says:

  Den er så fin. vil nu selv gå igang med den. Men måske jeg må stille dig nogle spørgsmål til opskriften?
  1: er det først en magisk ring m. 5 fm. Herefter 1 fm hele vejen rundt, og så 2 fm i hver maske?
  2: i 6. omg hvor der står: “6. 40 fm rundt x 4”; betyder det at denne omg skal gentages 4 gange?
  Håber du vil hjælpe mig. :)

 5. Susan says:

  Hejsa :-) jeg har haft kurven på min liste i lang tid – men kan ikke rigtigt finde opskriften nu – har du en idé til hvor jeg finder den henne? :-)

 6. Mia Marquard says:

  Jeg kan heller ikke finde opskriften. Kommer ind på en side der foreslår frækt lingeri! Og noget med “Go Daddy” Lyder ikke helt godt, så jeg ville ikke klikke videre ind på det. Andre veje?

 7. Caroline says:

  Ligger du inde med opskriften fra BekkiBjarnoll? Linket til hjemmesiden virker desværre ikke og vil så gerne lave en magen til.
  Vh Caroline

 8. Heidi Petersen says:

  Den hængekurv du har lavet er det efter den opskrift du linker til? Hvor man kommer ind på en youtube video? Eller er din meget anerledes og har du en opskrift på den? :-)
  Overvejer og købe Ribbon garn, vil det være godt nok eller er det helt anerledes end det der zpagetti garn?

  • Forlaget Bøgelund says:

   Opskriften er desværre ikke længere tilgængelig og har ikke selv opskriften. Jeg ville ikke bruge ribbon-garn da det ikke bliver elastisk nok (synes jeg), i så fald skulle man lave lidt om i konstruktionen (har selv hæklet den i Ribbon XL og synes ikke den holder formen godt nok). Vh. Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.