GIVE AWAY – "100 blomster i hækling & strik" – AFSLUTTET!

Jeg skyder lige en hurtig og hyggelig give away igang. Denne gang er det hæklebogen “100 blomster i hækling & strik” på dansk som du har mulighed for at vinde – jeg købte selv bogen på engelsk for et års tid siden og der er virkelig mange fine detaljer at blive inspireret af – nu har Sidsel Sangild så været med til at oversætte den til dansk så endnu flere kan være med! :D Fantastisk….

Sidste chance for at deltage er nu på søndag d.28 okt kl.20

Skynd dig at smid en kommetar og husk din mail-adresse så jeg kan få fat på dig // Del gerne, det giver god karma ;)

GIVE AWAY AFSLUTTET
Se vinderen HER :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

216 thoughts on “GIVE AWAY – "100 blomster i hækling & strik" – AFSLUTTET!

 1. Avatar
  Anonymous says:

  Den ville jeg elske at forære min dejlige søster, så håber det er ok at jeg melder hende til istedet for mig selv ;o) Juliebur@hotmail.com
  Er vild med din dejlige blog, til trods for mine manglende hæklekundskaber.
  Hilsner Sara

 2. Avatar
  MªDolores says:

  Hello!
  I write you from Murcia (Spain). I love your blog, even if I must translate from Danish to English (Google is wonderful…). I like your desings, the colours you chose, and I’m trying to copy some of your creations.
  Please, go on!
  I think it’s very expensive to send the book to Spain, but here’s my email: marujapge@gmail.com (I can share the postage)
  Best regards from Spain

 3. Avatar
  Anonymous says:

  Jeg vil gerne vinde bogen, den er rigtig spændende! Jeg lånte den engang på biblioteket. Jeg er med på 1 lod
  Hilsen Kirsten
  mail:ki.meilholm@gmail.com

 4. Avatar
  Anna Bjerre Hanghøj says:

  Uhh hvor lækkert! Jeg har netop lært at hækle for en måned siden :D og blandt andet vha din opskrift på pandebånd og hæklenåle etui har jeg så småt kastet mig ud i større og mere eller mindre selvgjorte hækleopskrifter.

  Fandt frem til din blog gennem min søde veninde Monica og er så begejstret for alt du laver!

  Vil da lige smide et par billeder af etuiet på min blog, når den kommer op og køre.

  //Anna

 5. Avatar
  Pernille says:

  Jeg har lånt bogen op til flere gange på biblioteket, den er bare fuld af guld. Jeg vil elske at have den på min egen private boghylde, så den kan hives frem og aes igen og igen. Jeg krydser alt hvad krydses kan. :)

 6. Avatar
  Anonymous says:

  Den oversættelse af bogen har jeg også gået og ventet på!Lidt nemmere end at læse opskrifter på engelsk!
  Følger din blog flere gange om ugen og er vild med dit design og farvevalg.
  Min mailadresse er: sjpmn@mail.dk
  Mange hilsener fra
  Susanne Jensen

 7. Avatar
  Louise says:

  Kender ikke bogen i forvejen.. men den ser rigtig fin ud. Så jeg vil meget gerne være med.
  Og så lige et hurra for dit nye blogdesign. Det er blevet super fedt.

  // Louise

 8. Avatar
  Klaartje Nel says:

  I’d like to take my interntional chance – I’m from Belgium :-)
  Last summer we went on holiday in Denmark and Sweden and I noticed that you have really nice crochet books over there, with different patterns than what we find here. As I studied Danish and Swedish a few years ago, I manage to understand.
  cindy.vanarwegen@telenet.be

 9. Avatar
  Anonymous says:

  Jeg har lige taget hækling op igen, – takket være din blog:-) Er i gang med at hækle de skønne hængeposer til min datter. Jeg vil meget gerne vinde bogen, for jeg skal netop igang med at hækle 197 blomster til en pude:-)
  Vh Susanne Rosenkvist, s.rosenkvist59@hotmail.com

 10. Avatar
  Rigmor says:

  Den boka så artig ut. Mye man kan pynte med det :) jeg blir med ;) rigmorlokke at gmail punktum com (sett inn @ og . Der det passer). Lykke til med trekning. :-)

 11. Avatar
  mariamiss6 says:

  Uh, den gad jeg godt eje. Måske jeg så får bedre held med hæklede blomster, end jeg har haft med fondant blomster ;)

  mariarytter6 @ hotmail. com (husk at fjerne mellemrum ;) )

 12. Avatar
  Rikke (: says:

  ih, den gad jeg da godt at vinde! :D
  har fået restriktioner fra kæresten på ikke at købe flere strikke- og hækleting før jeg har brugt noget af al den garn, jeg har liggende, så denne bog vil helt sikkert både stille min trang til nye ting OG løse mit garn-ophobningsproblem (:
  rlh2904@hotmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.