En lille smule jul…

Ej hvor det pipler frem med skønne juleindlæg fra diverse dejlige blogs og hvor ville jeg ønske jeg også kunne bidrage MEN eksamen har kapret december, så julen (eller ihvertfald det kreative) er sat på standby – inden det dog gik helt løs nåede jeg en lille bitte smule og her er det :) 
  • Jeg har været ude og hapse nogle fine røde grene til en lille og simpel dørkrans.
  • Kransen blev tilsat en lille mini-gnom – opskriften på mini-gnomen kommer en af dagene og den er selvfølgelig inspireret af DENNE som jeg hæklede sidste år efter Cecilies herlige Gnom (find opskriften HER).
  • En lille stjerne af stjernestrimler fra Søstrene Grene.
  • Meget simple, og hurtige ‘Til og Fra kort’ (karton, stjernestempel og hulmaskine fra Søstrene Grene, bogstavstempler fra Panduro).
  • Brumbassen i sit es…glædelig december :)

Fine striber fra Søstrene Grene


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

6 thoughts on “En lille smule jul…

  1. Marina says:

    Det er de fine røde kornelgrene du har lavet en krans af (og hvor er den fin med den skønne lille nisse). Jeg elsker de grene og nyder at se på dem hele vinteren men jeg har faktisk aldrig kunnet få farven til helt at passe med alt det andet juletingeltangel. Dine grene har en meget ren rød farve, måske var du særlig heldig med busken.

    Endnu engang tak fordi jeg måtte vise dine superlækre grydelapper på Badut. Jeg elsker dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.