Hæklet hængekurv og vinder!

Først og fremmest skal jeg da lige have offentlig gjort vinderen af DENNE GIVE AWAY og det blev Marie med bloggen Smilehull – Tillykke! :)

Så har jeg fået hæklet endnu en hængekurv til garderoben. Denne gang en lidt mindre til hansker og huer – jeg har brugt samme opskrift som tidligere men da RibbonXL er tyndere bliver den lige en smule mindre :)

Opskrift: HER hos Bekki Bjarnoll  Der er desværre ikke adgang til opskriften længere :/
Garn: Zpaghetti RibbonXL
Nål #8

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

12 thoughts on “Hæklet hængekurv og vinder!

 1. ZHOBEYDA says:

  HOLA, COMO STAS? TUS TRABAJOS SON HERMOSO, TE FELICITO, QUE DIOS BENDIGA TU CREATIVIDAD.. AHORA TE SIGO, VISITAME TAMBIÉN, SIEMPRE SERAS BIENVENIDA.. ANIMATE.. BESOS, ABRAZOS Y BENDICIONES.
  ZHOBEYD@….

 2. Zoolajma says:

  Ihh, de er bare fine, dine hængekurve :). Jeg har ikke hæklet, siden jeg var barn, men jeg får da helt lyst til at tage det op igen, når jeg ser kurvene der :). Er også helt pjattet med din Tintin-dukke :).

 3. Britt says:

  En meget dekorativ vante-ordner! Jeg har netop bestilt zpaghetti hjem fra yarnfreak til en puf, men et par af disse kurve står bestemt på som et snarligt projekt! Tak for at du deler!
  Jeg har lige fundet din dejlige blog og vil straks abonnere :-) Jeg har kigget på din tæppefølgeton med stor interesse, da jeg også selv er lun på at lave et kauni-tæppe. Men jeg kan ikke finde det færdige resultat herinde? Blev du færdig med tæppet eller hvad er status?

  Mange nysgerrige hilsner
  Britt

 4. Guro says:

  Ååå, nå må jeg bare finne frem den store heklenålen, og lage en slik hengekurv! Garnet står der og venter Ü Veldig fine bilder!

 5. smilehull says:

  Hurra! Jeg ble så glad da jeg fikk din e-post om at jeg har vunnet den knallfine hengeposen! Passer godt siden jeg holder på å innrede vår nybygde yttergang:)

  Jeg har også en give away gående hvis du skulle være interessert, så titt innom bloggen min. God helg:)

  • Forlaget Bøgelund says:

   Hej – Nej jeg er desværre ikke herre over andres blogs/opskrifter og opskriften er desværre ikke tilgængelig længere :/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.