Redebygning…

…nej jeg er IKKE gravid men har fået fingrene i den nye bog der hedder “Redebygning for begyndere” og jeg er ret begejstret! Der er 50 projekter og de er alle forholdsvis dejligt simple og det bedste er at de er pakket ind i en super lækker bog hvor der er kælet for detaljer, illustrationer og billeder – virkelig dejligt at det æstetiske er vægtet så højt – så selvom man ikke er i redebygningsfasen kan man stadig hente rigtig meget inspiration i det lækre layout! Godt gået…:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

7 thoughts on “Redebygning…

  1. Avatar
    Mulle says:

    Jeg har en mand der har været så dejlig at skaffe mig den, og jeg er også rigtig begejstret for den… Den er både super inspirerende og lækkert lavet ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.