Løse ender…

Her er et lille retstrikket babytæppe som jeg ikke har fået vist frem og som mangler at få hæftet ender. Jeg viser det frem da jeg netop har afleveret sidste eksamen og nu har skudt en spændende og travl sommerferie igang og tæppet er et super fint symbol på hvordan min sommerferie bliver, nemlig en sommerferie hvor der skal hæftes en masse løse ender på diverse projekter (både med og uden garn ;) ).

Striberne og farverne på tæppet er TYVINSPIRERET af et stort tæppe fra OYOY som min tidligere og super dygtige klassekammerat Lotte Fynboe står bag  hun har lavet SÅ mange lækre produkter!). (Vi brygger desuden også på en lækker give away..;) ).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

27 thoughts on “Løse ender…

 1. Avatar
  Mette M says:

  Inspiration er dejligt – og sikke mange skønne produkter hos OYOY. Du har en virkelig gennemført og meget smuk stil i de ting du laver, og jeg er stor beundrer :-) god weekend
  Mange hilsner
  Mette

 2. Avatar
  Anonymous says:

  Hej Jeanette. Jeg er en stor fan af din blog, som gav mig startskuddet til at hækle på livet løs. Er det muligt, at du kan uploade opskrift på babytæppet og din fox? Som nybegynder er man afhængig af en guide…

 3. Avatar
  Anonymous says:

  Nej hvor er de5 lækkert, håber også på en DIY så er jeg også i gang :)

  Du er virkelig dygtig, og laver nogle flotte farvesammensætninger :)

  Vh. Louise

 4. Avatar
  Anonymous says:

  Det MÅ jeg lave til sønnikes værelse og han deler heldigvis min begejstring. Hvilket garn har du brugt og hvor meget? Vil Kauni garn fint hertil?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.