Nyt grej…

Jeg kunne ikke dy mig! Mine to hovedargumenter var følgende:

1: Jeg har netop afleveret eksamen og må derfor gerne forkæle mig selv lidt!
2: Jeg har efterhånden hæklet SÅ mange meter garn at jeg sagtens kan forsvare at udvide min “værktøjssamling”!

Jeg ELSKER Clovers hæklenåle og den klassiske orange du ser herunder er faktisk den anden #3 jeg har, da den første blev slidt op! Så da jeg så de nye Clover Amour hæklenåle havde jeg praktisk talt ikke noget valg :D De nye er lidt længere og selve håndtaget virker mere gummi-agtig. Jeg har kun nået at teste dem kort men det føles rigtig godt! Det kræver selvfølgelig altid lige lidt tilvænning når man skifter men jeg har på fornemmelsen at det bliver min nye bedste ven :)

Og så til flosklerne: “Man skal ikke gå ned på udstyr” og “Godt udstyr er det halve af arbejdet” ;) knæk knæk…

Jeg har købt sættet HER (men er også lige blevet gjort opmærksom på at Camilla også forhandler dem i Yarnfreak ;) )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

20 thoughts on “Nyt grej…

 1. Avatar
  Pernille says:

  Jeg haf også prøver at hækle et par gange med dem ved Camilla//Yarnfreak. Hun er lige begyndt at sælge dem også nemlig. De er helt vildt lækre, og man MÅ jo altså ikke gå ned på udstyr ;) farverne er også fine, men hvad sker der lige for den brune?! Jeg har bestemt at jeg snart må hækle et tæppe til (med mønstret “groovyghan”) og der tror jeg helt sikkert jeg skal investere i sådan en nål :)

  Klem Pernille

 2. Avatar
  Kathrine says:

  Er netop i gang med at hækle dit Etui, og synes det er nogle virkelig fine hæklenåle du har købt. Så er også ret nysgerrig på om de nye nåle passer til Etuiet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.