Fyld…

Indrømmet – dette indlæg er bare lidt shopping-“fyld” fra min Instagram så I kan se jeg stadig er her! Og ja det er skam ikke fordi, at jeg ikke får noget fra hånden, faktisk er hæklenålen rødglødende men det er alt sammen til min kommende hæklebog, så jeg kan ikke vise det frem endnu! ÅH hvor jeg synes det er svært altså, meeen nu er der snart ikke så langt igen for bogen er (forhåbenligt) klar til September/Oktober :D

Nyt gulvtæppe som passer perfekt til vores “entre” som er midt i vores stue – det pyntede gevaldigt! Tæppet er fra HAY
Lille loppefund der er blevet pudset, nu mangler selve teakpladen også lige en kærlig hånd :)
2 læderscoops fra weekendens tur til Oslo – en ekstra læderjakke kan man altid bruge og så MÅTTE jeg eje disse støvler fra Primeboots
Smukke garn-ender
Sandaler fra Monki
Det altid lækre Zpaghetti garn…
Tja måske ikke lige årstiden MEN nu var jeg altså nødt til at eje et par af de super komfortable sutsko fra Collégien
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

7 thoughts on “Fyld…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.