Pssst…grafiske viskestykker der kan TØRRE!

Ved ikke om jeg er den eneste det er gået forbi næsen men jeg følte at jeg havde fundet en guldåre af lækre viskestykker igår hos H. Skjalm P. Nu er alle viskestykker herhjemme blevet skiftet ud og damn min indre husmor er tilfreds! De lå også til en mere end rimelig pris (4 stk. for 139,-)…OG de kan tørre! Jep!
(…kan hilse og sige at den “stribede” version i Petroleum er SUPER lækker men da vores hjem har været lige lovlig farvemættet gik jeg efter de mere afdæmpede farver men åh den var flot! :)

Se hjemmesiden og hele udvalget i kataloget hos H. Skjalm P.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

16 thoughts on “Pssst…grafiske viskestykker der kan TØRRE!

 1. Avatar
  Line says:

  P. Skjalm viskestykker bor også hos mig! Men inden viskestykker og håndklæder tages i brug så ligger de natten over i en spand med koldt vand. Efter det lille trick så tørrer alt her hjemme!

 2. Avatar
  Irene says:

  De er rigtig flotte. … og det kan godt betale sig at købe kvalitet. Jeg har to af Georg Jensen viskestykker. De er ved at være gamle men farverne er stadig intakte og de kan TØRRE

 3. Avatar
  Anette says:

  Ej, hader også virkelig viskestykker, der ikke tørrer, og dem er der mange af. De her er super lækre. Er allerede på vej ind og købe en omgang. Det er jo tilmed en god pris. Tusind tak for tippet:)

 4. Avatar
  Maria (viamria.blogspot.dk) says:

  Har allerede samme print bare som grydelapper. Er dog ikke helt glad for de viskestykker vi i tidens løb har haft fra Skjalm P… de har haft samme problem som hay viskestykkerne, æv. Men hvis de er blevet bedre, skulle man måske prøve dem igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.