Noget om bryster!

Det her bliver nok mit mest grænseoverskridende indlæg so far og med stor chance for “oversharing” – så er I advaret for nu kommer det til at handle om bryster!

Lige siden de meldte deres ankomst har jeg været SÅ træt af dem, dels pga. af den opmærksomhed de fik (var over middel ;) MEN allermest fordi jeg aldrig har kunne finde BHer der passede. Op til flere gange har jeg stået og grædt i omklædningsrum og oftes går jeg fra butikkerne og føler mig som en freak. Og nej mine kære to er ikke abnormt store MEN jeg er åbenbart meget smal om ryggen og ja så er det åbenbart bare ærgerligt. Der er dog de seneste år så småt begyndt at komme et lidt større udvalg, bl.a. hos Change hvor jeg kan give min varmeste anbefaling til butikken i Svendborg som altid yder en fantastisk service og tager sit job alvorligt, tilgengæld kommer jeg ALDRIG i butikken på Strøget igen! Nå men selvom Change gør det godt er det stadig ikke godt nok, for jeg har brug for at komme ned i en 60 i omkreds og ja det er bare ret håbløst herhjemme, især når man skal over A, B og C.

Selvom jeg gerne vil tro at jeg er ih så åh så speciel, mon så ikke der sidder nogen andre derude med lignede  udfordringer på den ene eller anden måde. Derfor bliver jeg simpelthen nødt til at sende mine varmeste anbefalinger til den engelske webshop Bravissimo. De har et stort udvalg, lækre designs, får nye styles ofte og de er MEGET billigere end i Danmark for samme BH (eksempelvis på Freya) så selvom det koster lidt i porto så er det meget hurtigt tjent ind og vigtigst af alt så yder de en SINDSYGT god service!

Hvis det er første gang du bestiller så bestil flere størrelser og send de størrelser retur som ikke passer (det lægger de faktisk op til man gør) – De har forskellige mærker og størrelsen kan variere meget fra mærke til mærke – jeg har gjort det af flere omgange og skrevet ned på en lille liste hvilken størrelse i hvilket mærke (det kan være lidt tricky da UK og DK størrelser ikke er det samme, prøv evt. at se denne omregningstabel for at få en idé om hvad du skal bestille).

Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret, det er noget der ligger mit hjerte nært – Bryster og God Service! ;)

Her er nogle af mine seneste køb…

Det er jo bikinisæson :)

Lidt undertøj (læg mærke til neondetaljen ;) )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

27 thoughts on “Noget om bryster!

 1. Avatar
  Marina / cand.mor says:

  Aj, vi er så meget på samme hold der! Bruger 65 i øjeblikket (var 70 før min graviditet, lidt sært), og vi skal også lidt op i alfabetet, før jeg er med. Nikker og nikker af din beskrivelse af den frustration, der unægteligt kommer, når man ikke bare kan smuttet i H&M, Hunkemöller og Magasin og købe fire-fem bh’er på én gang uden at blive totalt ruineret.

  Har ikke hørt om Bravissimo før, men kan bestemt afbefale lace, som også yder (i hvert fald i Århus) super god service og har mange af de “skæve” størrelser.

 2. Avatar
  Katrine says:

  Af hjertet ( eller brystet? ) tak. har præcis samme problem. og det er så DEPRIMERENDE ikke at kunne købe nye bher uden at bruge hele opsparringen. jeg tjekker det ud med det samme !!

 3. Avatar
  Mette S says:

  Tak tak tak…kender kun de grådfremkaldende besøg i prøverummet alt alt for godt. Befriende at høre at jeg ikke er alene. Den webshop skal tjekkes ud snarest muligt.

  • Avatar
   Jeanette / Lutter Idyl says:

   Altid rart at vide at man ikke er alene ikke og som jeg skrev tidligere så er nu glad for at jeg tog chancen med dette indlæg – håber du får en god oplevelse med dem – de er virkelig hjælpesomme og service-mindede! :)

 4. Avatar
  maria says:

  Kender det alt for godt! Jeg bruger 65/70 i omkreds. Jeg kan virkelig anbefale mærket prima donna, deres helt klassiske modeller(uden blonder osv) sidder som en drøm på mig :) Er ikke sikker på om de går ned i en størrelse 60, men måske er det værd at undersøge..:-)

 5. Avatar
  Anonymous says:

  Ååååh endelig!!! Bruger kvalmende store 70g, og har forladt mange prøverum grædende, eller med en ærgerlig kone-model! Den værste oplevelse med en aldrende ekspedient der efter at have vist mig alt, og givet op, -uden tilbud om at få noget hjem eller omveksle mit 1000kr gavekort til kontanter, afsluttede den mislykkede mission med ordene “den her slags skal man jo overveje før man får sådan noget lavet”!!! Mine ægte bryster og jeg handler nu kun i hunkemøller i Aalborg hvor man gør en smuk insats for at få de smarte modeller hjem fra holland, men vil da helt sikkert prøve den anbefalede hjemmeside. ;)

  • Avatar
   Jeanette / Lutter Idyl says:

   Ja den oplevelse lyder desværre bekendt…jeg får næsten altid at vide at “mange ville være misundelige”…. Det kan man ligesom bare ikke rigtig bruge til noget! Men ja tjek det ud for der er virkelig meget fint og til meget gode priser! (og ja så den fantstiske og hjælpsomme service)!

 6. Avatar
  Anja (Zoomsnoren) says:

  Jeg køber alle mine bh’er hos Bravissimo af samme grunde som dig. Super service, priser og ikke mindst er de så søde, når man ringer til dem.
  Jeg var grædefærdig, da jeg skulle have en sports-bh. Jeg spurgte om hjælp i bl.a. Stadium, og hvad fik man så? Ikke andet end “Den størrelse har vi desværre ikke”. Ikke noget med at tilbyde yderligere hjælp!
  Så undertøj, badetøj og sports-bh’er købes hos Bravissimo, og jeg køber også en gang imellem tøj hos Pepperberry, deres tøjafdeling. Før første gang ejer jeg velsiddende skjorter, tilpasset den store barm.

 7. Avatar
  Rikke Rasmussen says:

  1000 tak for fiffet. 3 stk er bestilt, så kan de elendige jeg har fra Change smides ud. (Ikke et ondt ord om change, men deres størrelser passer altså ikke mig, selvom damen i butikken mente det var helt perfekt)
  Jeg er selv stor fan af mærket Freya, da de sidder fantastisk og holder i evigheder.
  Et fif til sportsbh’er er http://www.lessbounce.com de har både Panache og Shock Absorber mfl. Og til voldsomt favorable priser i forhold til DK.

 8. Avatar
  Anne says:

  Tak, Tak, Tak!!!
  Jeg skal så meget ind og kigge på deres side. Er selv et 60’er i omkreds og de er virkelig svære at finde. Sidst jeg skulle have nye BH’er bruget jeg 3 timer i div. undertøjsbutikker og kom alligevel hjem med to der ikke passede helt godt.

 9. Avatar
  Ma~ says:

  Fantastisk indlæg … Jeg har selv det samme problem og er efterhånden blevet ret træt at udvalget fra change, så kan være man skal prøve at shoppe lidt på nettet.. Pt er jeg på barsel (er sat til om tre uger), men når kroppen engang er blevet normalt igen, skal jeg helt sikkert prøve bravissimo. Tak for tippet og for en dejlig blog.

 10. Avatar
  Rikke Larsen says:

  Tak tak TAK!!!
  Som du kan se, er vi mange med samme problem. Jeg har netop fået min første pakke ind af døren, og det var et hit! Tak fordi du delte siden med os.. Det gør lige undertøjsindkøb lidt sjovere!

 11. Avatar
  Frau Putz says:

  Skøn butik. Kiggede lige forbi – og har (selvfølgelig) en pakke på vej. Også selv om jeg er en af dem, der faktisk kan købe en bh i nogle af de gængse butikker ;o)
  ~ Karina

 12. Avatar
  Anonymous says:

  Bravissimo er fantastisk. Jeg har aldrig kun handlet BHer der. Panache er et super mærke og Bravissimos egen t-shirt bra er super! Kig ind på deres Pepperberry side også. Det var lidt svingende med design og kvalitet i starten, men de er ved at være der og deres bomuld og silkekjoler er fantastiske!

 13. Avatar
  Ida says:

  Kunne ikke have sagt det bedre selv! Jeg opdagede Change og min ægte str her i foråret, og er endelig ud over min græde-over-BH-frustration nu :) Er dog liiige en 65, som findes i mange af Changes BHer, så det er lidt lettere – dog også i højderne, så den er ikke altid sten sikker :P
  Må da prøve Bravissimo! Det må da være et forsøg værd :)

 14. Avatar
  Julie says:

  Mange tak for tippet! Jeg tænkte på hvad du gør når/hvis du har returneret noget af det du har købt? Jeg er lidt bekymret over at det kan blive en dyr affære…

 15. Avatar
  Ditte says:

  Dejligt med tip :-) Jeg har haft stor succes med ASOS, som også går helt ned i 60 F/G, som jeg bruger. De har både deres eget billige mærke.. Men de sælger også designerundertøj. Desuden har de pæne bikinier.. Bare søg på “fuller bust”. Hvis man skal finde bh’erne derinde, så søger man selvfølgelig bare under undertøj og krydser af i størrelsen ude til venstre :-)

 16. Avatar
  Trine says:

  Jeg køber fra Figleaves.co.uk og holder mig til mærkerne Freya og Fantasie. Jeg har totalt opgivet at købe i DK. Det er for svært, intet udvalg og hvis jeg kan finde noget, er det alt for dyrt. Jeg slipper somregel mellem 150 og 300 spænd for en BH via Figleaves.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.