Grå Klassiker

Jeg har taget min professionsbachelor i Industriel Design med speciale i møbeldesign fra TEKO i Herning – så helt naturligt har jeg stor interesse for møbler og design. Jeg synes ikke jeg er snobbet omkring det men har helt sikkert en holdning. Jeg synes man skal have respekt for de gamle, stolte møbeltraditioner vi har her i Danmark for der virkelig nogle skønheder imellem og det er en del af vores historie og dna – derfor kunne jeg simpelthen heller ikke sige nej da jeg fik tilbudt en lækker stol fra Børge Mogensen J52 – jeg ved lige præcis hvor den skal stå (skal nok vise frem når den er her). Jeg er helt vild med tanken bag FDB møblerne, møbler til folket og som holder!
Mange af de gamle klassikere fra de danske møbeldesignere står også på ønskelisten herhjemme, dog vil jeg i samme omgang gerne slå et slag for alt det fantastiske, nye design som der pipler op. Det er super ærgerligt at de fleste magasiner stadig kun tør sætte Eames på forsiden (jo de er skønne, vi har dem også) MEN der findes så mange banebryde nye designs derude – jeg prøver ihvertfald at minde mig selv om lige at kigge en ekstra gang rundt på markedet før jeg falder i “klassiker”-fælden – der er trygt men ærligt talt også lidt kedeligt hvis der ikke kommer noget modspil. En anden fælde i modsatte ende af skalaen er IKEA som jeg absolut selv har benyttet og stadig benytter. Jeg synes virkelig at det er godt design der kommer derfra og det er let at blive fristet, men det bliver ærlig talt også lidt kedeligt i længden ik. Igen vil jeg minde om at der bare findes så sindsygt meget lækkert design derude som ikke engang nødvendigvis behøver at være urimeligt i prisen og jeg tror unægteligt på, at hvis man er villig til at spare bare lidt op og købe noget lækkert design istedet, så bliver man også mere glad for det på sigt.

FDB møblerne kan købes i SuperBrugsen allerede fra d.25 august og så tilmed til en særlig introduktionspris indtil d.28 august! Læs mere HER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

7 thoughts on “Grå Klassiker

 1. Avatar
  Anne says:

  Jeg har en af de oprindelige gyngestole fra FDB – 35 år gammel – og elsker den. Tegnet af Wegner :) Og skal have 6 nye stole fra den kommende kollektion :)
  Så herligt at du synger for godt gammelt design – det nye er så fint !!

 2. Avatar
  Marie Kjærgaard says:

  Jeg er enig. Jeg tænker af og til på hvor kedeligt det egentlig er at vi ofte køber gamle møbler fremfor noget nyt design. Og når det er sagt har jeg jo selv bestilt stole fra FDB – fordi de var så fine og billige ;) Hvis man nu som almindeligt dødelig ønsker at kigge på nyere design, har du så ikke et par ideer til hvor man skal lede? Glæder mig rigtig meget til at se din hæklebog, i øvrigt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.