#hæklebog

Dem der kigger med på Instagram vil kunne genkende denne type billeder med følgende hashtag tilknyttet: #hæklebog. For ja jeg er jo igang med at lave min første hæklebog! Det er nye opskrifter og det er primært til baby og børneværelset men rigtig mange af opskrifterne kan sagtens bruges til en selv også. Kan godt forstå hvis I er ved at være en lille smule træt af kun at se hæftede ender, selv kan jeg næsten ikke holde det ud længere! Jeg vil bare SÅ gerne vise de ting frem som jeg har hæklet og det begynder heldigvis at nærme sig! På lørdag håber vi på medvind så vi kan få de sidste billeder i kassen og derefter er der en del af selve opskrifts-delen, layoutet, korrektur og ikke mindst tryk tilbage… Såååå hvis vi nu siger at den er ude d.1 oktober så tror jeg ikke det er helt ved siden af ;) Stay tuned…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

20 thoughts on “#hæklebog

 1. Avatar
  Mette M says:

  Lyder meget spændende – det må være fantastisk at skabe opskrifter og selve produktet, en bog :-) Glæder mig til at se den :-)
  Mange hilsner,
  Mette

 2. Avatar
  Laila Neumann says:

  Vi glæder os også meget i Egense Husflid. Vi er nemlig så heldige, at Jeanette har lovet at komme lørdag d. 19. oktober og holde hækleworkshop. Så det kan ikke være mere aktuelt. Hvis nogen har lyst til at være med, så er det i Svendborg, det foregår. Man kan læse om det, og meget mere på http://www.egense.husflid.dk

 3. Avatar
  Guro says:

  Det var en god nyhet! Gleder meg til å se hva du har fått til, det blir garantert bra, det vet jeg ihvertfall!! Håper vi i Norge også kan få mulighet til å kjøpe boken Ü

 4. Avatar
  tichtach says:

  wuhu! Det er virkelig nogle flotte ender – så bogen kan da kun blive skøn :-D

  Glæder mig meget til at se det færdige resultat – og hepper og sender god energi herfra.

  KH
  tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.