Ud af komfort-zonen!

Jeg er og bliver en hæklepige MEN det er nu dejligt med lidt afveksling og jeg vil så gerne blive rigtig dus med at strikke da der bare findes så mange herlige mønstre. Så hver gang svigermor melder sin ankomst ser jeg mit snit til at kaste mig ud i projekter som kræver den der person på sidelinjen hvor man fluks kan kaste strikketøjet over hvis det går helt galt ;) Derfor er jeg nu igang med en trøje til Karl fra Lene Holme Samsøes nye bog “Børnestrik på pinde 3½ – 4”. Jeg strikker den i Rasmillas Yndlingsgarn som er en uld/bomuldsblanding…hvor har det været hele mit liv!!! Er totalt nyforelsket i Rasmillas forskellige typer af garn – synes kvaliteten er overdrevet lækker, super farveudvalg og så er prisen mere end rimelig! Det i sig selv gør at jeg helt sikkert nok skal blive forholdsvis hurtig færdig med denne trøje for jeg MÅÅÅÅÅÅ simpelthen over og have noget mere lækkert garn – tænker næste store projekt skal være en trøje til mig selv (gisp) i Luksusgarn som er en uld/silke blanding! :D

 • Jeg strikker den i en str.4 år.
 • Garnet er lagt dobbelt.
 • 4 nøgler (tror kun jeg kommer til at bruge max 3) – på billederne herunder er jeg lige blevet færdig med det første nøgle, crazy så langt det rækker!
 • Strikker på pinde 3 og 4

Den strikkes fra vrangsiden…

IMG_2884 copy

Den fine detalje som jeg faldt pladask for…

IMG_2908 copy

IMG_2903 copyIMG_2888 copyIMG_2900 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

11 thoughts on “Ud af komfort-zonen!

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Tak :) Ahhh haj er jeg ikke men ja lur mig om det ikke er som alt andet, man er nødt til at øve sig bare lidt ik ;)

 1. Avatar
  Thea Vaskavulla says:

  Åh ja, de er så fine de modeller i de bøger – sad og savlede i dem her den anden dag. Jeg strikker heller ikke så tit til mig selv, og må indrømme, at det er en smule angstprovokerende at gøre det, men har netop færdiggjort en “Sarah Lund” og må indrømme, at det bare er megatilfredsstillende, at gå i noget, som man selv har lavet :)

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Ej hvor er du sej…jeg har heller ikke strikket til mig selv endnu men er ret vilde med Lenes mønstre, også til voksne, så jeg bliver simpelthen nødt til det men ja skal lige samle lidt mod ;)

 2. Avatar
  Stinne says:

  Hvor bliver den bare fin :) Er også helt vild med Lenes opskrifter, fine detaljer og lette at gå til.
  1000 tak for tippet om Rasmillas garn, må straks ind og bestille til mine næste projekter :)

 3. Avatar
  Katrine says:

  Den ser altså rigtig fin ud. Og lækkert, lækkert garn. Det er altid godt med en anbefaling på noget, som fungerer. Jeg både strikker og hækler. Jeg savner så det ene, når jeg er i gang med det andet. Så jeg har hele tiden gang i flere ting på en gang.
  Men hvem har ikke det? ;-)

 4. Avatar
  Amalie says:

  Wow, den er fin! Strikketøjet har stået lidt stille her, men nu når vi ind i efterårstiden med indehygge og så skal der da hækles/strikkes :-) Kunne være jeg skulle tjekke den bog ud!

 5. Avatar
  Signe says:

  Er den til at strikke for en der aldrig har strikket beklædning før, men helst bare strikker ret når der endelig bliver strikket? (Jeg er også en hæklepige!)

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hmmmm ja det synes jeg, det er jo mest ret – der dog (ifølge mig og min svigermor) en fejl i diagrammet for trekanten hvor der mangler en vrang i hver side på hveranden maske, så det er det eneste du lige skal være opmærksom på. Men det er da bare at kaste dig ud i det – jeg plejer at google hjælp hvis jeg rammer noget jeg ikke lige kan lure eller huske hvordan man gør, Drops har de fleste teknikker beskrevet ret fint med både billeder og videoer :) Knæk og bræk :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.