Lutter Løkker – forsiden og forhåndsbestilling

Her er den…min bog!!! eller ihvertfald forsiden ;)

Vi er såååå tæt på at trykke SEND til trykkeriet så inden det “går løs” vil jeg lige tage et øjeblik til nogle tanker. Jeg er jo super stolt over resultatet og er i denne proces med at lave bogen blevet bekræftet i, hvor afhængig jeg er af min skønne familie, venner og netværk. Jeg er en stor del af bogen men også kun en del, for hvor pokker hvor er det langt fra kun min fortjeneste at jeg lige om lidt skal dufte til nytrykte bøger. Først og fremmest har min mand støttet mig 100% fra første dag (indrømmet, han var hen mod slutningen liiiidt træt af flyttekasserne fyldt med garn men bed det i sig). Jeg har også haft nogle af mine yndlingsgarnbutikker i ryggen til at hjælpe med garn samt sparing, herunder Tante Grøn, Yarnfreak, Fox og Jane og Filcolana. Billederne synes jeg personligt er blevet super lækre og bedre end jeg kunne ønske mig og det var fordi at sejeste Martin Bjørn Christiansen tryllede bag kameraet og havde en utrolig tålmodighed! Men intet billede uden styling og her takker jeg guderne for mine to veninder Isabell og Cæcilie som besider så skarpt og sikker et øje. Og lige som jeg ikke troede det kunne blive bedre kom Anton i studiet og damn hvor den knægt kan noget…bliver stadig helt blød i knæene, han var sej med sej på! Og sidst men ikke mindst blev niveauet lige hævet 200% da Sidsel kørte bogen og opskrifterne igennem hendes super seje hækle hjerne og fik tunet den til nye højder. Så ja jeg har langt fra været alene om dette projekt…åh jeg føler mig så heldig at omgive mig med så dygtige og kærlige mennesker. Jeg kan virkelig anbefale at give plads til at lade de kompetente mennesker man har omkring sig gøre hvad de er bedst til og lære af dem i processen, så rykker man sig hele tiden lidt, også på de områder hvor man ikke er så stærk.

Tusind tak og ikke mindst tak til jer der stadig læser med på bloggen og Instagram og har heppet hele vejen, det betyder mere end I aner…♥

Lutter Løkker af Jeanette Bøgelund Bentzen, 64 sider, vejledende udsalgspris 159,-
Forhåndsbestilling – kontakt Forlaget Sangild 6127 8560, sidsels@gmail.com (bogen er ude i butikkerne til Oktober).

forside

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

29 thoughts on “Lutter Løkker – forsiden og forhåndsbestilling

 1. Avatar
  Guro says:

  Hurra Hurra!! Som jeg gleder meg Ü Det er hvis jeg kan få den sendt til Norge… Den ser ihvertfall veldig lovende ut. Lekkert, rett og slett!
  Jeg har ennå ikke blogget om den fantastiske puten jeg vant i ditt blogglotteri, men det kommer. Den har funnet seg godt til rette i vår sofa!

 2. Pingback: Lutter løkker - ny hæklebog Krittewitt

 3. Avatar
  Ditte says:

  Altså. Hvor er du sej! Kæmpe tillykke. Jeg har lige forudbestilt og glæder mig simpelthen så meget til at se dine kreative evner ført ud i bogform!
  Ha’ en rigtig dejlig weekend <3
  Kh Ditte

 4. Avatar
  linnepinn says:

  Jeannette,

  I have never posted a comment on your blog, but I have to admit I am one of your biggest fans (thanks to google translate). I would love to buy a copy of the book, and if it’s in Danish, I’ll just have to manage I guess ;-). But I can’t help but wonder: will it also be translated to English? Or Dutch? I am sure there is a market for the book outside Denmark!

  Linda

 5. Avatar
  tina says:

  Meget stort tillykke herfra. Hvor er det skønt, at du har gjort brug af din omgangskreds til at løfte dit produkt til nye højder. Godt gået. Jeg glæder mig meget til at se resultatet.

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hehe, ja det kan godt lade sig gøre, bare skriv det til Sidsel når du bestiller så finder vi ud af det :)

 6. Avatar
  Tante Grøn says:

  Hihi hvor fedt! Tusind tak fordi det kan lade gøre. Jeg har netop skrevet til Sidsel og bestilt :) Glæder mig allerede til at modtage den.

  Hækle glade hilsner
  Diana (tantegroen.blogspot.dk)

 7. Pingback: Strikkeopskrift på Bybitæppets sekskanter | Knitting Bee

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.