Nyt tæppe på vej!

…eller der er et nyt tæppe i hovedet OG jeg har fundet det garn det skal laves i, nemlig Tusindfryds lækre uldgarn! Det er lidt tykkere end Kauni og kommer i en smækker farveskala så jeg skal også have mange flere farver i end dem jeg viser her…skal bare lige være HELT sikker på designet inde i mit hoved inden jeg får fat i de sidste… For ja er man hækler er man jo næsten nødt til at have gang i et tæppe hele tiden ik?! ;) Og nu hvor Evighedstæppet, ja jeg tør godt sige det, blev en ret stor succes og mange har kastet sig over det og er blevet inspireret må jeg jo have gang i en ny og lidt anderledes udgave som måske, måske ikke, også kan inspirere. Men som sagt så hold ikke vejret, et tæppe er jo det man hækler på når man er på farten eller ikke lige har gang i andre vigtige projekter og må ikke stresse (ifølge mig) :)

Find det lækre uld lige HER hos TUSINDFRYD CPH (btw. kommer der også nogle lækre grønne toner indenfor kort tid, jeg har set dem og de er LÆKRE!!!)

TusindfrydCph GarnTusindfrydCph GarnTusindfrydCph Garn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

5 thoughts on “Nyt tæppe på vej!

 1. Avatar
  Hanne Black says:

  Det garn har jeg også kigget på – ser bare lækkert ud – glæder mig til at se hvad du skal lave :-)
  Da jeg var på shopping i går så jeg en masse Tin Tin ting og Tin Tin net og kunne ikke lade være med at tænke på dig :-)

 2. Avatar
  frk. Smed/ Sine says:

  Mmm, det ser rigtig lækkert ud det garn. Sidder og får helt lyst til at starte et nyt tæppe-projekt op igen. Tror desværre jeg må holde mig i skindet, og lave noget andet end tæpper. Har lige lavet 2. Det må være nok til vores lille lejlighed. Hav en god søndag.

 3. Avatar
  Nanna says:

  TUSIND tak for din DIY på hæklede firkanter til tæpper. Endelig er det lykkes mig at knække hæklekoden, så nu må jeg igang med et tæppe… Til tremmesengen så starter i det små :-) vil blot hører om du ved hvormange firkanter der bliver af et nøgle garn? F.eks. Den du nævner ved tusindfryd? Det ser mægtig lækkert ud :-) kh Nana, Stjernepus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.