En ny æra begynder…

Karl havde sidste dag i vuggestuen idag…det er altså lidt vildt! Han er SÅ klar til at komme i børnehave og jeg har det virkelig godt med det men det betyder jo ikke at vi ikke kommer til at savne vuggestuen, for vi har virkelig været glade for den og ikke mindst personalet. Det har været et perfekt match og passet lige til vores (ret afslappede) temperament og Karl har virkelig fået lov at udfolde sig med hans (som de udtrykte det) “kreative problemløsning” :) En lille gave til Grøn stue blev en vimpelrække :)

IMG IMG_3627IMG_3641IMG_3645 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

5 thoughts on “En ny æra begynder…

  1. Avatar
    Karina says:

    Hvor sjovt, jeg sidder også og hækler vimpelranke, her er til det børnehaven – skovmyrestuen hvor Oliver holder til (og ‘bare-fordi’). Der sker så mange spændende ting i børnehaven, det kan i godt glæde jer til :)

  2. Avatar
    Jette says:

    En fin gave i skønne farver :-) ja, tiden går hurtigt … og lige om lidt skal han i gymnasiet! Når man står med store børn tænker man “hvor blev alle de år dog af… ;-) ” men hver alder har heldigvis hver sine fordele og skønne timer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.