Strikkede djævlehuer

To meget små djævlehuer til et par tvillinger som jeg glæder mig så sindsygt meget til at møde – kan næsten ikke vente til de melder deres ankomst! Jeg har strikket et sæt der er større også (som jeg desværre ikke nåede at tage billede af) da det er ret svært at vurdere hvor små/store de er og da de kan finde på at komme lidt før tid så nu er der ihvertfald dækket ind :D Opskriften findes på Rigshospitalets hjemmeside HER. Hvis man skal strikke dem i “normal” størrelse findes der en ret fin opskrift hos Hendes Verden HER.

Jeg har strikket dem på pind 3 og i Blomsterfrø fra Tante Grøn. Jeg vil virkelig anbefale at strikke i en ordentlig kvalitetsbomuld som eksempelvis Blomsterfrø da resultatet bliver en milliard gange mere lækkert og blødt (også efter vask!).

IMG_3730 copyIMG_3671 copy IMG_3692 copy IMG_3726 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

5 thoughts on “Strikkede djævlehuer

  1. Avatar
    Karen Elisabeth says:

    De er bare så søde… Man sidder jo altid og tænker “jeg vil også bruge de farver” når du har lavet et eller andet ;0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.