Grafisk Pude

Jeg modtog en pakke for nogle dage siden som jeg slet ikke har nået at vise frem da det har været lidt hektisk, men nu skal I se den for det var altså en af de gode! Dels fordi den indeholder et lækkert kit til den super lækre pude I ser herunder, men endnu mere fordi den kom helt uventet. Grunden var at jeg havde været inde at skrive en kommentar til billedet herunder – jeg var nemlig helt vild med designet men endnu mere med tankerne bag designet – læs mere om puden hos Susanne på Rumfang. Der er i øvrigt rigtig mange inspirerende og kreative indlæg derinde indenfor både strik, hækling, syning, broderi mm. Tusind, tusind tak Susanne – glæder mig til at komme igang med den! Og ja for pokker blogland – you still got it! :D

Billedet er lånt fra Rumfang

IMG_3694 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

2 thoughts on “Grafisk Pude

  1. Avatar
    Susanne says:

    Det var så lidt og tusind tak for den lille reklame det var sødt af dig :) Fik jo et helt chok da jeg loggede ind på bloggen i dag ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.