Pickles og et lille prik

Vi er jævnligt i Oslo og det er altså blevet liiidt farligt efter at Pickles har åbnet en butik forholdsvis tæt på båden. Sidste gang holdt jeg stand (nok primært fordi Karl var all-over the place) men denne gang var han mere end eksemplarisk hvilket gav aaaalt for meget tid og ro til mig til at blive fristet!!! Jeg fik købt garn ind til  Høstjakke i Pickles Tweedy (fv. Varde) og Lun Genser i Pickle Angora (fv. Perlemor) – begge dele til mig selv hvilket (hvis jeg altså får det strikket) bliver det første strik til mig selv…lidt spændende! :D Jeg købte også begge deres bøger da jeg har kigget på dem mange gange og synes at der er så mange fine og simple modeller.

Og så tilsidst lige et emneskift – jeg vil bare lige slå et slag for et lille men meget vigtigt prik. Jeg har været bloddonor lige siden jeg kunne men der har desværre været en lang årerække hvor jeg ikke har kunne “bidrage” grundet jordomrejse, tatoveringer og graviditet men NU er jeg tilbage og det udløste skisme det lille bronze-emblem :D Super plat men der er simpelthen får få steder man kan få sådanne nogle “stjerner”/præmier og det er en åndsvagt stor motivationsfaktor for mig…lame I know…:D Men kom nu – gå ind på Givblod.dk og se hvor, hvornår og hvordan :)

IMG_4405 copyIMG_4398 copy IMG_4412 copyIMG_4430 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

8 thoughts on “Pickles og et lille prik

 1. Avatar
  Anne says:

  De har så mange fine modeller – jeg er vild med karruselkjolen, men min datter er for gammel til den – hulk :-) bloddonering er godt, men ikke for mig – de kan aldrig finde mine blodårer, så det er ubehageligt for alle parter. Godt du kan.

 2. Avatar
  Simone says:

  Det ligner nogle smukke ting du skal til at lave, det glæder jeg mig til at se!
  Og tillykke med medaljen, det er sejt. Jeg ville ønske jeg kunne være bloddonor, men fordi jeg tager medicin, må jeg ikke, jeg sender kæresten afsted istedet for ;-)

 3. Avatar
  AnetteI says:

  Pickles har nogle rigtig fine ting. Jeg har selv strikket begge modeller, som du har købt garn til. Rigtig god fornøjelse!

 4. Avatar
  Signe Rask Nielsen says:

  Godt gået med bloddonorriet. Da jeg boede lige ved siden af rigshospitalet var jeg god til at få det gjort – men nu er det sværere. Jeg vil dog alligevel tjekke hjemmesiden for at se om ikke der er noget, der kan lade sig gøre.

 5. Avatar
  maskerpaapinden.blogspot.dk says:

  ihh de har så mange fine ting hos pickles. har også selv købt lidt hos dem, men på deres webshop. og har strikket mange af deres ting. sååå lækre. og bloddoner er også et hit her ;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.