Strikket hue

Strik fra den finske blog Muitaihania inspirerer mig altid, det slår aldrig fejl og jeg har lææææænge kigget efter hendes flotte designs og NU fik jeg kastet mig ud i en hue til Karl (mangler stadig at teste om han overhovedet kan passe den, stay tuned). Et lille projekt der går hurtigt men som samtidig gav tilpas udfordring i at strikke med flere farver (forståelsen er nem, ikke at stramme garnet for meget knapt så nemt! Læs: der er blevet trevlet op!).

Jeg er helt vild med det simple mønster da der her er mulighed for at sætte nogle lækre farver sammen og få brugt noget restegarn. Opskriften er ligetil og jeg synes det var ret nemt selv at “freestyle” lidt, selv for en rookie som mig :)

Opskrift: Muitaihania
Garn: Peruvian Highland Wool   
Pinde: 4,5    
Farver: Lys Grå Mel (954), Mint (281), Sennep (223),  Koksgrå (219) 

IMG_4449 copy IMG_4459 copy IMG_4465 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

10 thoughts on “Strikket hue

 1. Guro says:

  Virkelig kjempefin! Jeg har også kastet meg over det mønsteret, og fikk som du passe med utfordring. Såå vanskelig å ikke stramme tråden!
  Kjempefine farger du har valgt Ü

 2. Karen Elisabeth says:

  Hun har også en utroligt inspirerende blog…

  Huen er blevet så fin – Som altid er jeg helt forelsket i de ting du laver ;0)

 3. Christina says:

  Rigtig skøn hue. Kan virkelig godt lide farverne :-)
  Kan man ikke være læser af din blog via google reader ?
  Kh Christina

 4. Pingback: Første ‘rigtige’ strikkeprojekt - Kreafil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.