Strikket Bella Tunika

Så fik jeg taget billeder af den færdig Bella Tunika (som dog lige mangler at blive skyllet op). Jeg har strikket den i Rasmillas Yndlingsgarn (enkelt tråd) og sid ned…jeg har brugt 38 g!!! Det er jo ingenting…så er der altså ingen undskyldning for ikke at strikke i lækkert garn og jeg er vild med blandingen af uld/bomuld til babyer og børn. Man kan vist godt kan sige Bella er blevet en af bloglands yndlinge og jeg synes det er velfortjent – den er så fin og så elsker jeg at den kan varieres. Jeg er netop gået igang med en Bella Cardigan i Rasmillas Luksusgarn for den er altså ret hyggelig at strikke :)

Model: Bella (Tunika) – Babystrik på Pinde 3 – Lene Holme Samsøe
Str: 0-3 mdr
Pinde: 3
Garn: Rasmillas Yndlingsgarn (38 g fv. 058 Lys Blågrå)

IMG_4943 copyIMG_4929 copyIMG_4939 copyIMG_4922 copy IMG_4963 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

5 thoughts on “Strikket Bella Tunika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.