Han kan flyve! (Peter Pan kostume :))

Karl er sendt afsted i børnehave idag som Peter Pan (som er den film der kører på repeat for tiden). Indrømmet så var der ikke det helt store overskud til kostume i år. Heldigvis syede svigermor den fineste hue og så var vi jo godt på vej. Trøjen klippede jeg ud i noget kogt uld efter en T-shirt. Der blev ikke lavet den store tilpasning så den sidder ikke helt optimalt men skidt pyt. Som en detalje syede jeg aftegninger af store blade på trøjen for at give den lidt struktur. Til slut et par grønne strømpebukser og et af mine bælter :)

Prikken over i’et blev en Peter Pan kniv som jeg købte over Etsy. Det var en overraskelse som han først fik til morges og dette synes jeg selv var et ret snedigt trick i kampen mod Spiderman som ellers kan være svær at trumfe ;)

Kniven er købt HER (og med fragt endte det på ca.160,-)

IMG_5825 copy IMG_5820 copy IMG_5805 copy IMG_5796 copy IMG_5757 copy IMG_5755 copy IMG_5667 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

10 thoughts on “Han kan flyve! (Peter Pan kostume :))

  1. Avatar
    Tina Løvstrøm Hesselager says:

    Det er da en af de lækreste fastelavnsdragter jeg længe har set! Hvis den skal sælges på et tidspunkt må du gerne give et praj:-)) Venlig hilsner Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.