Hæklede puder med Harlekin

Wuhuuuuu ENDELIG!!! Nu kan jeg vise de to puder som jeg har hæklet til Strikkemagasinet (og hey de er endda kommet på forsiden!) – åh hvor har jeg næsten ikke kunne vente for jeg tror faktisk at det er noget af det jeg er blevet mest tilfreds med af alt det jeg nogensinde har hæklet! :D

Du finder opskriften i dette nummer af Strikkemagasinet (04-2014) – du kan læse hele magasinet online HER  (puderne finder du på s.28-29 – med undtagelse af opskrifterne). Der er desuden en vejledning til boblerne på side 30 MEN jeg hækler nu altid disse bobler fra vrangsiden. Bagsiden er beklædt med grå uld og trykknapper. Puderne er hæklet i 100% norsk uld – boblerne sluger en del garn men jeg synes virkelig at det er det værd ik!? :)

OBS: Køb opskriften på de to puder i min Ravelry shop HER :)

IMG_3802 copy IMG_3841 copyIMG_3825 copyIMG_3826 copyIMG_3823 copy IMG_3829 copyIMG_3846 copy IMG_3854 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

57 thoughts on “Hæklede puder med Harlekin

 1. Bettina Pedersen says:

  Hvad nu hvis man ikke har et hækle-gen i sig – er det så muligt at få fingrene i puderne på en anden måde? :) De er simpelthen så lækre!

 2. Tania says:

  Hvor er de fede!! Hvad mener du med at du hækler dem fra vrangsiden? Har du et link til hvordan og bliver de så anderledes end beskrevet?

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Når du hækler dem vil de naturligt helst lægge sig bagud, altså væk fra dig og derfor hækler jeg dem fra vrangsiden – jeg synes de står tydeligere frem på den måde end hvis man hækler dem fra retsiden hvor du er nødt til at “tvinge” dem frem…men det kan jo være en smagssag :)

 3. Iben says:

  De er vildt flotte! Elsker de rene linjer samtidig med at de også er ‘bløde’ i looket. Jeg må have fat i Strikkemagasinet og lære at hækle bobler. Tillykke med det flotte resultat.

 4. Kristine Hillig says:

  Hvor mange nøgler garn har du brugt til dem? De er simpelthen så smukke, så jeg MÅ igang med dem :)

 5. Nanna says:

  Tak for en en rigtig fin opskrift. Jeg er allerede i fuld gang med produktionen. Har du et tip til, hvordan man monterer puderne uden at for- og bagside skrider i forhold til hinanden?

 6. Mette says:

  Hvor er det bare nogle flotte puder! Jeg er også selv gået helt bananas med at hækle bobler for tiden. De giver bare så lækker fylde, og er nemme at skabe mønstre med! :-)

 7. Pingback: Lykkerus

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Der er ikke diagram – men arbejder på at få sat opskriften til salg som pdf og der vil jeg måske lav et diagram til også :)

 8. Mette says:

  Hej Jeanette,
  Sikke nogle flotte puder, jeg er vild med dem! Jeg har fundet opskriften på Ravelry, dog ikke købt endnu, for der står at målene er hhv 35×35 og 45×45 cm. Det kan jeg ikke helt forstå? Passer de ikke til standard mål i monteringspuder? I opskriften, er der da også en vejledning i at sy bagside på?
  Mvh Mette

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hejsa, godt spottet, der var en lille fejl nemlig at puderne er 45×45 og 35×65 :) Det er til standard monteringspuder og der er vejledning til bagsiden :)

 9. Nanna Frank says:

  Hvordan vil du sige, at sværhedsgraden er? Jeg er lige så lige begyndt at hækle igen efter et årti uden en hæklenål i hånden, men jeg synes simpelthen de er så fine og skal have købt opskriften snart! Men ville lige høre, om det er helt håbløst at gå igang med puderne :-)

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Åh det er så svært at vurdere – hvis blot du kan hækle en boblemaske så er det ligetil (og der findes et utal af videoer online) så vil mene at det er til, men selvfølgelig et lidt større projekt da boblerne både er nogle tids- og garnrøvere :)

 10. Kamilla says:

  Virkelig flotte! Har lige købt opskriften :) kan du huske farvekoderne på det garn du brugte? Syntes det er lidt svært at se, og er vild med de farver du har brugt!

 11. Lene says:

  Spørgsmål:
  Jeg har købt mønstret, men er nybegynder ift. Hækling! Når der nu står at man skal slå 77 luftmasker op, så går jeg ikke ud fra, når det er i første række kædemasker, at man skal slå en ekstra luftmaske op, så der er 78 masker? Man starter vel i 2 Løkke når man vender? Så får jeg det til 77 masker inkl. Luftmasken, er det rigtigt?
  Tak for hjælpen!
  Mh
  Lene

 12. Signe says:

  Hej jeanette
  Jeg har købt din pdf opskrift men du skriver ikke hvor meget garn man skal bruge, eller jeg kan hvert fald ikke se det? (:

 13. Marianne says:

  Jeg har længe set på disse puder og vil rigtig gerne lave dem men; kan det godt lade sig gøre med bomuldsgarn, da jeg ikke er så glad for almindelig uld? Evt. ved at man bruger mere end en snor ad gangen?

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Det kan du sagtens – den vil selvfølgelig få et andet udtryk men hvis du prøver at ramme løbelængden nogenlunde tror jeg det går fint :)

 14. Zemma says:

  Altså jeg er også helt pjattet med mønsteret…

  Men mine puder er 65×65.

  Så hvor meget skal jeg skalerer op med i forhold til opskriften? Og kan det overhovedet
  Lade sig gøre?

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Selvfølgelig kan det lade sig gøre men der er ikke lige et hurtigt svar da det jo kræver at man lige sætter sig ned og får det regnet ud :)

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej Zemma – selvfølgelig kan det lade sig gøre man skal “bare lige” sætte sig ned og regne det ud :)

 15. Mette Olesen says:

  Tak for nogle rigtig flotte puder ? Er færdig med at hækle dem, og er nu på
  jagt efter puder.. men hvor finder jeg puder der måler 35 x 65 cm? Jeg har prøvet flere steder, men det største jeg kan finde er 30 x 60 cm ?
  Hilsen Mette

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Ja jeg ved ikke om de ikke laver dem længere desværre :/ Så må man enten selv sy en monteringspude eller måske gå en nålstørrelse ned – der er lidt ekstra rum så ved andre har fået den til at passe alligevel…beklager… Vh. Jeanette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *