Grå Klassiker

Som afsløret på Insta så er denne skønhed af en grå tremmestol rykket ind – den er tegnet af Børge Mogensen og lækkert at man nu kan få fingrene i FDB møblerne igen HER hos COOP :) Hånden på hjertet så har vi faktisk ikke rigtig plads til den i lejligheden (vi kigger efter hus!).  På magisk vis så passer den dog ret fint ind til Karls værelse som fra den ene dag til den anden pludselig er MEGET interesserede i bøger så NU får vi læst en masse bøger (det var noget af det vi ønskede os til hans barnedåb og hans fødselsdage så vi har en ret stor samling og opdager hele tiden nye :) Så ja stolen kom lige i tide til at blive stolen hvor vi læser godnathistorie – så hyggeligt altså! Har faktisk også hæklet en simpel hynde til stolen men mangler lige et lille sidste finish før jeg viser frem ;)

(FIY, jeg kunne ikke få lov at tage billeder uden K men det var altså ikke af narcissistiske årsager men fordi han gerne ville vise sin LEGO politi-helikopter frem! hehe…:D )

IMG_7164 copy IMG_7144 copy IMG_7130 copy IMG_7122 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

8 thoughts on “Grå Klassiker

  1. Avatar
    Anett Simonsen says:

    Hvor er det lige i skabet med den stol. Og skulle hilse og sige fra Noah (4 år) at den helikopter er sej og selvfølgelig skal der være LEGO med på billedet. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.