Hæklet net med harlekin

Her er nettet jeg viste frem på Instagram – ekstra net kan man jo altid bruge så en fin undskyldning hvis man som jeg heller ikke er helt færdig med Tinas fine opskrift på Harlekinshåndklæder – jeg har bare hæklet en bund i fastmasker og så ellers freestylet lidt – opskrift og al info om håndklæderne finder du HER på TichTach :) (Nettet er hæklet i Tante Grøns Blomsterfrø )

IMG_7089 copy IMG_7096 copy IMG_7097 copy IMG_7088 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

by Forlaget Bøgelund

20 thoughts on “Hæklet net med harlekin

 1. Louise says:

  Så smukt! Og tak for inspiration. Vil du i øvrigt dele dit tip til at få fastmaskerne til at stå lige over hinanden, når du hækler rundt? Kh. Louise

 2. Camille says:

  Hello! The yarn looks so great! Do you know any retails that would sell it? On the linked yarn website, shipping outside Sweden, Norway and Danmark isn´t available :( I am not far away, in Finland!

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   No sorry, they are the only one, it’s there own yarn but if you write an email they might consider sending to Finland :)

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hmmm jeg synes ikke det er så slemt når det er med stm og ikke fm man arbejder rundt – men starter og slutter også omgangen hvergang hvis du forstår, altså slutter med en km i øverste lænke på 2 lm som jeg står op i starten af omgangen :)

 3. Karen says:

  Tak for svar :-) Det vil jeg forsøge. Slutter du også hver omgang med en km i bunden (fm-delen) eller kun i den del med stm? Jeg glæder mig til at kaste mig ud i et forsøg, så hækletøjet kan få en lidt finere opbevaring på farten end en frostpose eller lignende ;-)

  • Jeanette // Lutter Idyl says:

   Det var vist bare i spiral så vidt jeg husker…men så selvfølgelig hækle hen til “kanten” inden mønsteret påbegyndes..:)

 4. Inge Højmann says:

  Du skriver at opskrifterne er på dansk, men når jeg klikker på puderne med harlekinmønster står alt på engelsk? Jeg vil ikke købe opskriften hvis den er engelsk!
  Venlig hilsen
  Inge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *