Hæklet Stribet Tæppe – jeres versioner

Jeg ELSKER Instagram og en af de ting jeg især elsker er at jeg kan se når mine opskrifter er blevet brugt og tro mig jeg kigger med! :D Det er jo det vildeste sus hver gang, et virtuelt skulderklap og ja så er det bare mega inspirerende at se ens opskrifter i andre farver.

Jeg har været så fræk at låne nogle af jeres billeder da jeg er sikker på, at det også vil kunne inspirere andre, de er nemlig blevet sindsygt flotte og jeg får selv helt lyst til at lave et nyt :)
(tryk på billedet og du kommer direkte til originalbilledet og den dygtige hækler bag – håber det er okay, ellers kontakt mig og så fjerner jeg det selvfølgelig!)

I dette indlæg (ja det bliver nok ikke sidste af sin slags) har jeg fundet billeder af det stribede tæppe – der er også voksenstørrelser imellem hvilket er så fedt og netop bekræfter mig i, at bogen altså også kan være relevant og interssant selvom man ikke har børn, da det reelt set kun er ranglerne der deciderede babyting. Derudover er der jo både flere tæpper, gulvtæpper, kurve, put, net mm. :) Find bogen Lutter Løkker HER.

Hvis du bruger Instagram og laver nogle af mine ting så husk endelig at smid et #lutterløkker og/eller #lutteridyl og så kigger jeg helt sikkert forbi – tusind tak til jer der allerede har gjort det :)

@asfabech - Anne Sophie

@asfabech – Anne Sophie

@ninacopenhagen - Nina

@ninacopenhagen – Nina

Hvadbiertaenker - Cecilie Bertelsen

Hvadbiertaenker – Cecilie Bertelsen

@millefryd - m i l l e .:. f r y d

@millefryd – m i l l e .:. f r y d

@skyttepernille - Pernille Skytte

@skyttepernille – Pernille Skytte

@ullapetersen - Ulla Petersen

@ullapetersen – Ulla Petersen

Kreaholic - Tine Bagger

Kreaholic – Tine Bagger

@highfield - highfield

@highfield – highfield

@menagerig - Denmark

@menagerig – Denmark

@ullapetersen - Ulla Petersen

@ullapetersen – Ulla Petersen

@kreaholic - Tine Bagger

@kreaholic – Tine Bagger

@noerbalk - Anette

@noerbalk – Anette

@mydailyjunk - Tusindfryd Cph

Hæklet af @anneapfelstrudel – Anne Pørksen // Billede af @mydailyjunk – Tusindfryd Cph

@gilette64 - gilette64

@gilette64 – gilette64

@sarabygvraa - Sara Louise Bygvraa Rasmussen

@sarabygvraa – Sara Louise Bygvraa Rasmussen

@asfabech - Anne Sophie

@asfabech – Anne Sophie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

18 thoughts on “Hæklet Stribet Tæppe – jeres versioner

 1. Avatar
  Magda says:

  Wow what a timely posting! Have already bought most of the yarn for one of these blankets and just need to go back to the shop to pick up the rest, finish my current WIP and then I am ready to start on mine. Will tag you on instagram and let you know here! I don’t have your book, but will figure it out. These are all gorgeous ones. Xxxx

 2. Avatar
  Tine says:

  Hvor er det fedt at se det samme tæppe i så mange flotte farvekombinationer. Jeg kan godt forstå, du er stolt. Det er godt nok også sejt gået ;-)

 3. Avatar
  Stine says:

  Det er da nogle fantastiske tæpper! Jeg kan godt forstå det er sjovt for dig, at se alle de forskellige udgaver! Det er stor inspiration for mig, får helt lyst til at prøve at lave et selv!

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej Jenny
   Jeg er faktisk ikke sikker på om den forhandles i sverige men hvis du bestiller den HER (eller skriver til hende, Sidsel) er jeg sikker på at det kan lade sig gøre at sende. Den er desværre ikke oversat endnu :) Og tusind tak. Kh. Jeanette

 4. Avatar
  Connie Prangsgaard says:

  Virkelig flotte tæpper, har købt garn til en, men har virkelig problemer med at forstå opskriften, er ny i hækle faget. Øver og øver, kunne godt bruge en vejledning med billeder, som du har lavet til nogle at dine hæklede ting…flot bog lutterløkker , følger alt hvad der bliver lavet her på bloggen..

 5. Avatar
  Trine Pedersen says:

  Hej Jeanette

  Har forelske mig i dette tæppe og vil gerne hækle det i stor. Jeg er helt vild med Kauni garn og vil derfor gerne hækle i dette. Regner med at hækle med dobbelt tråd, har du nogen ide om hvordan det vil fungere?

  Mvh Trine
  Ps farverbe til tæppet er inspireret af den smukke fugl du fotograferede i zoo :)

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej Trine – hmmm næ jeg tror måske bare jeg ville hækle det med en tråd, selvom det selvfølgelig vil tage længere tid så tror jeg det ville blive så fint – har aldrig prøvet at hækle Kauni dobbelt men det kan du sikkert sagtens :) Bare sørg for at vælge en stor nok nål så det ikke bliver for tæt :) Og fedt med farverne, det kan kun blive smukt – du må endelig give lyd når det er færdigt eller måske uploade på Instagram, er så nysgerrig :D

 6. Avatar
  Magda says:

  Hej Jeanette, I would like to know whether you sell an English version of the pattern. I would love to make a blanket but need to know how your dealt with the sides please. Thanks!

 7. Avatar
  Sine says:

  Hej Jeanette.

  Jeg bliver aldrig træt af at kigge på det her tæppe ❤️ og NU skal det være. Jeg har din bog og er klar, parat. ? Jeg skal bare lige høre….skifter man farve efter HVER række eller hækler man den anden tråd med “under”??? ?

  De varmeste hilsner
  Sine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.