DIY: Stor Geo-ball // Geometrisk Garnkurv

Jeg kom lige til at kigge mig rundt i stuen og så slog det mig at jeg da vist aldrig har fået vist denne alternative garnkurv frem! (kan selvfølgelig også bruges til andet opbevaring :)) Den har snart et par år på bagen (og billederne ligeså), tænk at jeg helt havde glemt dem! :D Nå men her er den, den klassiske “Geo Ball” men i stor version! Jeg har købt et kæmpe ark tykt pap i Tutein og Koch, tegnet mønsteret over så stort det kunne blive (har desværre ikke lige målene længere så der må man selv lige regne lidt ;) ). Skåret ud, lavet buk (gør dette med et falseben som kan købes i de fleste hobby/papirvare butikker) og så samlet med bogbinderskruer (også fra Tutein og Koch). Jeg synes den er ret tjekket og passer fint ind i stuen og holder altså stadig glimrende :)

Du kan finde vejledning til den HER og HER :)

IMG_5064IMG_5052 IMG_5057 IMG_5048

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

6 thoughts on “DIY: Stor Geo-ball // Geometrisk Garnkurv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.