ZOO + lille tip

(dette indlæg er IKKE sponsoreret :) )

Vi tog igår en pjækkedag fra børnehave og speciale og tog alle tre i Kbh ZOO, vejret var fantastisk, der var næsten ingen mennesker og dyrerne var i hopla så super skønt og meget afslappet.

Det er ingen hemmelighed at vi synes at Odense ZOO er noget federe, men synes nu hele tiden at Kbh ZOO får lavet nye forbedringer og fine områder og så er det dejligt tæt på :) De har lavet den gamle isbjørnehule om til legeområde med klatrevæg, det var virkelig et hit! Entre billetterne er jo ret dyre så vi har faktisk valgt at købe årskort alle tre (husk at man kan få sin billet-pris trukket fra det samlede beløb i 10 dage efter, hvilket var det vi gjorde, kortet giver desuden 10% rabat på alle varer, kaffe, is mm og også en rabat på 50% til Odense ZOO. Årskortet kan købes HER). Vi har allerede brugt det flittigt og jeg synes, at det er nemmere at slappe af når vi er afsted nu, for vi behøver ikke se det hele hver gang så der er ikke helt samme pres på. De har også nogle fede legeområder og adgang til kaffe (VIGTIGT!), så nu er det blevet et sted vi bare tager hen og leger og slapper af og ja så er dyrerne jo en kæmpe bonus! :D

Nå men til det lille tip. Til Karl har vi ikke købt det klassiske årskort fra Kbh ZOO men istedet købt et Panda-Club-kort – det er for det første 25 kr billigere end hvis vi havde købt et normalt årskort til ham og så gælder det til 10 forskellige steder! (København Zoo, Planetariet, Knuthenborg, Odense Zoo, AQUA i Silkeborg, Ree Park, Skandinavisk Dyrepark, Randers Regnskov, Kattegatcentret og Aalborg Zoo). Derudover er der også nogle andre ekstra ting såsom magasiner, arrangementer mm. Men for os har det ihvertfald allerede tjent sig ind – du kan købe Panda-kortet HER (op til de er 16 år). Det gælder et år frem fra den dato du køber det :)

Jeg bliver hver gang ret inspireret af fuglene på det sidste billede (en såkaldt rødbrystet krondue), synes farverne er fantastiske og må vist hækle eller strikke noget i samme farvekombination på et tidspunkt :)

IMG_7404 copy IMG_7415 copy IMG_7512 copy IMG_7519 copyIMG_7358 copy IMG_7462 copy IMG_7440 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

4 thoughts on “ZOO + lille tip

  1. Avatar
    Janet Kristensen says:

    Hvor er det nogle fede billeder. Jeg forstår din glæde ved de farver fuglene har. Garnet finder du med sikkerhed hos tante grøn i de farver du søger. Hvor er Carl dog blevet stor. Det er så fint at følge med i hverdagen. Også selv om jeg ikke kender hverken ham eller jer. Det er en af de fede ting ved din blok. Det giver den en afslappet og hverdagsagtig atmosfære og giver os en fed oplevelse og tilfredsstillelse, at se at man sagtens kan være meget kreativ i en hverdag med både arbejde og børn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.