Forklædt som voksen

Åh jeg har mange “helikopter” øjeblikke for tiden, de der øjeblikke hvor man ser sig selv og sit liv oppefra og tænker DAMN du står lige på kanten til et helt anderledes liv om ganske få åndedrag!

Jeg er færdig med mit studie om ganske kort tid. Så kan jeg kalde mig Cand.It og det i sig selv er bare lidt mærkeligt men også dejligt, sådan at skulle sy et nyt batch på skjorten og på sin LinkedIn – “Jep det er mig der er Cand.It., jeg ved en ting eller to, bare spørg mig…!” – ahhhhh pres!

Og i forlængelse af det kommer der, nok ikke overraskende, en hverdag der byder på et drømmejob, dagpenge eller noget imellem! (Pssst hvis du hører om et sted som liiiige mangler sådan en som mig, så giv endelig lyd for så er det nu, at man kan være heldig at få fingrene i mig ;) Stikord: Digitalt Design, Kreativ, Grafisk, Web, Sociale Medier, Nørd, Kommunikation, Æstetiker, Informationsarkitektur, Kode, Industrielt Design) Det kan altså godt få koldsvedsproduktionen op – for på den ene side så GLÆDER jeg mig sindsygt meget, jeg glæder mig til en hverdag med arbejde og nye kollegaer – jeg elsker at møde nye inspirerende mennesker! Heldigvis klarer de fleste jo en hverdag med fuldtidsjob og børn meeeen jeg synes også, at der er en del som ikke ligefrem sælger “voksenlivet” så godt, som beskriver deres liv som et stort logistisk regnestykke…hmmm gad vide hvordan jeg/vi kommer til at klare den, stay tuned!

Og som om det ikke er spændende nok i sig selv, så har vi da også lige købt et hus! Ja sådan et rigtigt hus med have. Vi overtager d.1 december og tiden går nu både alt for hurtig og alt for langsom. Alt sammen, både arbejdslivet og huset kommer nok til at præge bloggen fremover :)  Nå men tilbage til specialet som jo (desværre) ikke skriver sig selv, hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

2 thoughts on “Forklædt som voksen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.