Opskrifter til salg :D

Jeg har længe gået om den varme grød men nu har jeg kastet mig ud i det – jeg har fået sat nogle løsopskrifter til salg på Ravelry :) Lige nu et beskedent udvalg men der skal nok komme flere til lige så stille :)

I finder min lille shop HER.

2 hæklede puder med harlekin i bobler, pris 50,-

Hæklet sleeve med harlekin i bobler, pris 30,- og lige nu kan du købe begge sleeveopskrifter for 50,-

Hæklet sleeve med moustache i bobler, pris 30,- og lige nu kan du købe begge sleeveopskrifter for 50,-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

19 thoughts on “Opskrifter til salg :D

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Tusind tak, synes der har været en dejlig modtagelse og det motivere jo lidt til at få taget sig sammen til at få renskrevet diverse opskrifter der ligger på lager :)

 1. Avatar
  Julie S says:

  Puderne er så smukke. Jeg har købt opskrifterne, og jeg glæder mig til at komme i gang. Jeg kunne dog godt tænke mig at hækle puderne i bomuld. Kan du anbefale noget bomuldsgarn, som vi passe til opskrifterne?

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej og tak :) Hmmm næ det er jo noget med at prøve at ramme samme løbelængde som det andet garn så omkring de 50g=91-100 m, tænker at man måske kan lægge noget dobbelt men kan godt være det opfører sig anderledes når man hækler i det – der er vist ikke andet for end at prøve og evt. teste et lille stykke :)

    • Avatar
     Jeanette // Lutter Idyl says:

     Ja prøv evt. men jeg ville lige teste et lille stykke først mht. boblerne da min erfaring er at lige præcis den garn skiller enormt meget så måske det bliver pænt irriterende når man laver bobler men ved det ikke :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.