3 nye designs (kits) til AOH Messen

Ja der har været lidt stille på bloggen her de sidste par måneder – dels fordi jeg har skulle aflevere og forsvare speciale (!) dels fordi vi er flyttet i hus (!) og sidst men ikke mindst fordi jeg gerne ville have nogle nye opskrifter med til AOH messen! :D

Jeg skal nok vende tilbage med flere detaljer omkring priser mm men i første omgang så vil jeg da lige vise nogle af de nye designs frem – der kommer også andre farvekombinationer og måske jeg når et design mere eller to…vi får se :)

I første omgang så sælges de som kits på AOH-messen. Sætter nok kits til salg efterfølgende og opskriften kommer også til salg på Ravelry – men ja jeg vender som sagt tilbage med flere detaljer :)

Forresten afholder jeg også to workshops henholdsvis fredag og lørdag (læs mere og tilmeld dig HER)

VinkelSjal

Første design er Vinkelsjal – en dejligt stort og fyldigt asymmetrisk sjal/halstørklæde – dog er det stadig let og ikke for varmt da det hækles i Yndlingsgarnet fra Rasmilla som er en skøn blanding af uld/bomuld. Tørklædet har i alt 6 farver og det kan derfor ændre ret meget udtryk alt efter hvordan det styles og hvilke farver man fremhæver.

Opskriften kan købes på Ravelry HER :)

IMG_8631 copy

VinkelSjal – Farvekombi 2

IMG_8628 copy

VinkelSjal – Farvekombi 2

IMG_8707 copy

VinkelSjal – Farvekombi 1

IMG_8737 copy

VinkelSjal – Farvekombi 1

IMG_8745 copy

VinkelSjal – Farvekombi 1

PyramideRør

Næste design er det grafiske PyramideRør – et kraftig halsrør med pyramider i bobler – det skærmer godt af og er hæklet i det blødeste Troldnød fra Tante Grøn :)

Opskriften på PyramideRør kan købes på Ravelry HER :)

IMG_8792 copy

PyramideRør

IMG_8797 copy

PyramideRør

TipTørklæde

Det sidste design er TipTørklæde – et lidt mindre blødt tørklæde som dog stadig er varmt og blødt da det hækles i Engleuld fra Tusindfryd Cph som en i en blanding af uld/alpaca – de to farver smelter sammen på midten i striber og hver tip er blevet “dyppet” i en klar farve :)

IMG_8863 copy IMG_8870 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

32 thoughts on “3 nye designs (kits) til AOH Messen

 1. Avatar
  Anne Jepsen says:

  Jeg købte kit til dit superflotte vinkelsjal på Rødovre-messen. Læste noget om nogle fejl, så jeg vil bare forsigtigt høre, om jeg kan finde et sted med rettelser? Dem, der køber via Ravelry, får dem vel automatisk, men det gør jeg jo ikke.

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej Anne
   Ja der var desværre sneget sig fejl ind – send mig en mail så sender jeg fluks en rettet pdf-opskrift til dig :)

 2. Avatar
  Laura says:

  Sorry that I can only comment in English, but these are some of the most beautiful crochet patterns I’ve seen in a long time. I love your sense of style, and have added more or less everything to my Ravelry wishlist. Wonderful!

 3. Avatar
  Elisabeth Jensen says:

  Hej kan man købe opskrifterne på dine skønne sjaler andre steder end Raverly ? Ønsker ikke at oprette Paypal for at købe dem

 4. Avatar
  Jane says:

  Hej Jeanette
  Så fik jeg i anledning af sommerens komme købt din fine opskrift til et lunt tørklæde ;-)
  Jeg har lidt forskellige rester fra hist og pist (coast, engleuld, arwetta extra fin merino og andre). Skal der regnes med mere en et nøgle af hver? For så tænker jeg, at det er en fin resteoprydder…
  Mvh Jane

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   I det garn jeg har brugt på jeg kun et nøgle af hver farve men det har også en meget lang løbelængde, så jeg kan ikke svare sikkert med de andre typer garn…

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Nej desværre, indtil videre kun på Ravelry og så får jeg også snart lagt den op her på min blog men betaling er stadig over Paypal :)

 5. Avatar
  Kirsten Christiansen says:

  Hej. Kan jeg købe mønster her ved dig og betale med MobilPay. ?
  Kommer du til Fredericia i oktober på kreativ messe som udstiller.
  Vh. Kirsten

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej
   Nej jeg tager desværre ikke mod Mobile Pay endnu.
   Jeg kommer til Fredericia men ikke som udstiller, men jeg er nogle timer ved Yarnfreaks stand om lørdagen :)

 6. Pingback: Vinkelsjal - Hyggerier.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.