Lutter Løkker 2

For filan da – måske det var på sin plads lige at nævne at Lutter Løkker 2 er på gaden – hvis nogen på magisk vis har undgået at blive ramt af min byge af hæklespam på andre platforme! :D

Jeg har jo gået og arbejdet på projektet i SÅ lang tid så det var skønt endelig at kunne vise det hele frem!

Kort fortalt var det en virkelig svær 2’er, det er sådan nogle 2’ere vist bare. Ikke mindst pga. det pres man lægger på sig selv. Derudover har det også være en meget lang proces, da jeg lige pludselig synes, at det da var en knaldgod idé at hækle beklædning! (og nå ja bump vej i form af et “sakse-uheld” og en dreng på 4!….!).

Alt i alt er jeg blevet rigtig godt tilfreds! Ser man bort fra de lidt for mange fejl der allerede er fundet (og dem der kommer til), at jeg lavede en DUM fejl i forhold til layout – ja så synes jeg virkelig at idéerne og designs holder, og det må nu engang være det vigtigste! Jeg har meget at lære at i forhold til konstruktion, graduering, test, opskriftsskrivning og ikke mindst i forhold til min egen proces (for netop at minimere fejl).

Udover “bare” at lave bogen kastede jeg mig samtidig ud i at gå selvstændig med mit eget forlag, så ja der var presset lige lovlig mange udfordringer ind på samme tid! Pyha! Men ligeså grænseoverskridende det har været, ligeså fedt er det, at jeg ved at jeg hele tiden blive en lille smule bedre og klogere for hvert usikkert skridt jeg tør tage. :D Det går godt, jeg er igang og der er allerede en masse idéer til nr.3! ;)

Og til sidst et kæmpe tak til alle jer, for at have taget så pænt imod min lille ny – det betyder mere end I aner! Ja det har jo faktisk ændret mit liv og min hverdag, så jeg har fået muligheden for at leve min drøm – det er jeg dybt taknemmlig over, helt ind i knoglerne! <3

Bogen indeholder 17 modeller på hæklet beklædning til børn. Der er både nogle til de helt små og så op til ca. 6 år. Derudover er huer, vanter og halsrør også gradueret til voksne :)

Bogen kan købes her: Lutter Løkker 2

Rettelser og forhandlerliste finder du HER

forside med kant (ikke kvadratisk)

VesterhavsVest

Vesterhavs Vest

VesterhavsVest02

Vesterhavs Vest

Twisthue

Twisthue

TordenTrøje02

Torden Trøje

TordenTrøje01

Torden Trøje

SlåSmutRør01

Slå Smut Rør

NatsværmerVanter02

Natsværmer Vanter

NatsværmerVanter01

Natsværmer Vanter

NatsværmerSweater02

Natsværmer Sweater

NatsværmerSweater01

Natsværmer Sweater

NatsværmerHue02

Natsværmer Hue

NatsværmerHue01

Natsværmer Hue

KarruselTrøje03

Karrusel Trøje

KarruselTrøje02

Karrusel Trøje

KarruselTrøje01

Karrusel Trøje

KarruselVanter01

Karrusel Vanter

KarruselHueBaggy

Karrusel Hue – Baggy

KarruselHue01

Karrusel Hue

HavskumsHagesmæk

Havskums Hagesmæk

BriseBukser02

Brise Bukser

BriseBukser

Brise Bukser

BriseBloomers03

Brise Bukser

BriseBloomers02

Brise Bloomers

BriseBloomers01

Brise Bloomers

BellisTæppe01

Bellis Tæppe

BellisPoncho01

Bellis Poncho

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

26 thoughts on “Lutter Løkker 2

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Haha, ja hvis første oplag bliver solgt men da den jo først kom på gaden D.17 september går der nok et pænt stykke tid før det bliver aktuelt, der er lige en stor bunke bøger som først skal sælges :)

 1. Avatar
  Line Rix says:

  Kære Jeanette

  Fantastisk værk som du har kreeret! Du holder hæklingens fane så højt her i Danmark. Det er en glæde at følge dig og især dine sociale medie evner! Og nu eget forlag – stor respekt!

  Kh
  Line

 2. Avatar
  anne sofie nielsen says:

  Hej :)
  har ledt hele nettet igennem og finder ikke særlig mange hæklede trøjer til mænd
  Var det noget du kunne give dig i kast med eller kender du steder, hvor der er nogle opskrifter?
  kh.

 3. Avatar
  Whitney says:

  I really love your work! I live in the U.S. so I am unable to order your book through your online store. I am hoping there is some way for me to buy a copy of it from you. Please tell me how, if it is possible. Thank you so much! We need to get talented people like you to the States to teach us. We have lost so much of the arts here. Trying to recover some as we can. We need teachers from countries who never lost these arts.

 4. Avatar
  Teri says:

  Beautiful designs. You have exquisite taste and design sense. I rarely consider crochet for garments, but you have changed my mind.

 5. Avatar
  Anita Helledie says:

  Hej Jeanette.
  Er der mulighed for at købe enkelte opskrifter fra Lutter Løkker 2 ?
  Det er de 2 huer (Twist og Natsværmer), jeg gerne ville eje ?

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Ja men jeg kan ikke “bare lige” ændre mønstret for dig. Jeg ville istedet gå efter noget tyndere garn og en mindre nål som den nemme løsning :)

 6. Avatar
  Gitte Petersen says:

  Hej Jeanette
  Jeg har fået lutter Løkker 2 i julegave og straks ville jeg gå i gang med natsværmer kjolen str 6 år. Er gået i gang med rib . står at hækle 36 ribber. er det rækker ? Havde været nemmere hvis jeg vidste hvor lang den skal være.
  Hilsen Gitte

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej – der er en ret grundig billedevejledning til netop rib bagerst i bogen hvor der også står at 1 rib svarer til 2 rækker – grunden til at jeg bruger rib istedet for bare en længde er at det har betydning for hvor mange masker men efterfølgende får på omgangen. På denne måde kan jeg sikre mig at folk tager ud der hvor jeg har testet mig frem til at det ser pænest ud og at man dermed får et pænt finish :)

 7. Avatar
  Sofie Hvid says:

  Hejsa,
  Har fået begge dine bøger i julegave og kan slet ikke få armene ned over Lutter Løkker 2!! Jeg er personligt vild med at hækle tøj i stedet for ting og bamser og den slags, men det meste af der de bøger med hækleopskrifter der findes er opskrifter på dyr, legemad, tasker osv… Så jeg nyder at sidde med din bog og have lyst til at lave hver og en af dine designs til min søn på 1,5 år! Dejligt at dine designs er så “lette” i deres udtryk, da hæklede designs ofte kan blive meget kompakte og tætte. Indtil videre er jeg godt igang med Vesterhavs Vesten og Torden Trøjen. Dine opskrifter er dejlig nemme at gå til og dine designs og hele bogens layout og billeder rammer spot on! Tak for årets bedste julegave ❤️
  Mange Hilsner Sofie

  PS: Vesterhavs vesten i str 18 mdr. Skal man heller ikke springe 38 masker over ved ærmer men 34. Kan se din rettelse kun er noteret for str 12 mdr.

 8. Avatar
  Lene Klausen says:

  Hej Jeanette.
  Jeg har forelsket mig helt vildt i dit Bellis tæppe og vil høre, om det er muligt at købe opskriften på det som en løsopskrift? Jeg har nemlig ingen børn at hækle til, så det er den eneste opskrift jeg umiddelbart er interesseret i fra bogen.
  Kh.
  Lene

 9. Avatar
  Charlotte says:

  Elsker dine bøger. Priser mig lykkelig for at du har en søn, så der endelig også kommer nogle hækleopskrifter til drenge på markedet.

  Er der noget sted, hvor jeg kan se hvilke farver modellerne er hæklet med? Feks det lysegrå/blå Slå Smut Rør. Jeg kan se at det er Anina garn, men ikke hvilke farver. Er vild med den klare blå, men kan ikke gennemskue hvilken Anina blå det er.
  På forhånd tak.

 10. Avatar
  Line Guldborg Pedersen says:

  Hejsa

  Jeg elsker dine bøger, har lige købt Lutter Løkker 2, og har en forespørgsel om et projekt til et godt formål. Kan jeg sende dig en mail privat evt?

  Mvh Line

 11. Avatar
  Anni Vestfall Høj says:

  Hej. Jeg vil i gang med at hækle twist huen i voksenstørrelsen, som der er en rettelse til. Betyder rettelsen, at der skal hækles 5 ekstra omgange af 2.-5. omg, så det i alt bliver til 25 omgange i stedet for 20, som der står i opskriften (og også i parantes i rettelsen)? Jeg bliver lidt forvirret, fordi der ved størrelse 1-3 år står 3,5 gange i rettelsen.
  Mvh. Anni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.