DIY Halskæde

Min svigerinde Kristina havde en dag en fantastisk halskæde på – helt perfekt rå og det blev jo kun endnu sejere da hun selv havde lavet den! (Update: Hun har nu lavet en dansk vejledning HER). Jeg måtte gøre hende kunsten efter og er super tilfreds – jeg skal helt sikkert have lavet en mere med nogle småændringer…Du kan finde en fin vejledning til halskæden HER – teknikken er faktisk den samme som når du “låser” i starten af en flettet julestjerne :)Det falske ruskindsbånd er en rest fra Stof2000 og skiverne er fra Silvan.

UPDATE: En opmærksom læser gjorde mig lige opmærksom på risikoen for nikkelallergi (læs DENNE artikel, gælder også smykkerne med møtrikker), køb evt. rustfri stål eller køb en test på apoteket – jeg vælger nu at bære halskæden over en grå T-shirt hvilket jeg faktisk synes ser ret cool ud! Hvis du har forslag til nogle andre “skiver” som kunne bruges, gerne i et andet materiale, må du meget gerne skrive dit bud i kommentar-feltet :)

Selv om rustfrit stål indeholder betydelige mængder nikkel, tåler de fleste med nikkelallergi hudkontakt med rustfrit stål i f.eks. urremme. Det skyldes, at nikkel er så fast bundet i det rustfrie stål, at der normalt kun frigives minimale mængder fra stålet.” http://www.videncenterforallergi.dk/patientinformation-nikkel.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

18 thoughts on “DIY Halskæde

 1. Avatar
  monsterscircus says:

  Den er super super smuk og så flot farve! Dem har jeg også lavet nogle af efter min mors gamle knyttebog fra 70’erne med Springsteens’ Fire. Dog ikke med skiver, det ser super godt ud. Ha en skøn dag!

 2. Avatar
  Anna's verden / Ditte says:

  Så fik jeg også langt om længe lavet min!

  Brugte små tynde smykkeringe fra Panduro i stedet – giver et knap så råt look, så må nok forsøge mig med noget andet til den næste…

  Men den er i brug!

  1000 tak for inspiration!!! Har linket fra min side :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.