Behind the scenes 2 – babytæppet Bjergtop

Bogen er i trykken og jeg krydser fingre for at den kommer i denne uge så nu er det vist tid til så småt at begynde at vise nogle af tingene fra bogen frem so here goes…(uh sommerfuglene har meldt deres ankomst skulle jeg hilse og sige!)
Jeg starter med et af mine yndlings, nemlig babytæppet Bjergtop :) Tæppet er hæklet med stangmasker og i Peruvian Highland Wool fra Filcolana.

(…til dem der endnu ikke er blevet ramt af mit hæklebogs-spam så finder du opskriften i bogen Lutter Løkker ;) )

Jeanette_Haekle_173Jeanette_Haekle_182Jeanette_Haekle_176

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

30 thoughts on “Behind the scenes 2 – babytæppet Bjergtop

 1. Avatar
  Gitte says:

  Hvor er det flot – nu må jeg da eje bogen! Har ovenikøbet noget Peruvian Highland Wool liggende… Måske skulle det blive mit første hæklede tæppe:-)

 2. Avatar
  tina says:

  Hep hey! Her har vi så en kommende klassiker. Både i Danmark og på pinterest. Det kan da umuligt blive anderledes!

  Du er så sej!

  KH
  tina

   • Avatar
    Kat says:

    I was even considering buying the Danish book and just figuring it out but I can’t find it for sale! Is there an e-version anywhere to buy?

     • Avatar
      Kathryn Cowbelter says:

      Is it possible to purchase this recipe anywhere? The book is sold out, no library within 2,500 kilometers has a copy … I love this baby blanket so very much!

     • Avatar
      Jeanette // Lutter Idyl says:

      Hi, sorry not only in the book (which is in danish) – hoping I will get around to translate it and make it into an e-book this year :)

 3. Avatar
  Christina says:

  Hej har kastet mig ud i og vil hækle babytæppe bjergtop, men vil høre dig hvordan du på nemmest måde hækler de farveskift. mvh Christina og tak for en super fin bog lutter løkker :)

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Som med alle andre farveskift skifter jeg afslutter jeg den “sidste maske” inden farveskiftet ved at trække den nye farve med tilbage. Jeg tager i denne opskrift ikke begge farver med videre men hækler med et nøgle i hver side (ala gobelinstrik) :)

 4. Avatar
  Siri says:

  Hej Jeanette.
  Jeg er ved at hækle dette smukke tæppe, og skal nu i gang med første farveskift (den hvide). Kan det lade sig gøre at undgå at skulle klippe garnet over? Jeg kan simpelthen ikke knække koden, hvis jeg ikke skal gøre det efter hver række… men det kan da ikke passe?
  På forhånd tak for hjælpen :)
  Mvh. Siri

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Hej Siri

   Nej du hækler med et nøgle af hver farve i hver side, så du lader den hvide “hænge”, forsætter med den gule og starter så op med et nyt nøgle i den anden side som du så lader hænge når du hækler tilbage igen osv…(ligesom gobelinstrik) :)

   • Avatar
    Siri says:

    Mange tak for svar. Men jeg fik vist ikke forklaret godt nok, hvad mit problem er. Jeg synes det er svært at skifte farve lige ved et hul. Den foregående farve kommer til at ‘hænge’ i vejen ind i hullet, da den jo skal trækkes nedefra – eller kan det gøres smartere?

 5. Avatar
  Maria says:

  Det fineste tæppe! Jeg skal igang med det, men vil gerne lave det til et større slumretæppe.

  Har nogen prøvet at hækle med dobbeltråd eller med tykkere garn?

  • Avatar
   Forlaget Bøgelund says:

   No sorry, not yet. Right now it is only available in the book Lutter Løkker (in danish) – but working on getting my patterns translated :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.