Vil du hjælpe mig…

…så vil jeg virkelig gerne have dit input! Jeg står og skal i kølvandet af bogen (som kommer MANDAG!!!) holde workshop, i første omgang i Egense Husflidforening (Fyn) d.19 oktober (sidst jeg tjekkede var der meget få pladser tilbage så du skal være hurtig hvis du vil med :) ). Jeg tænker at holde flere workshops/foredrag hvis det går godt og det er her at jeg rigtig gerne vil have dit input. Det kommer ikke til at blive “Lær at hækle-workshop”. Udgangspunktet er at folk har et grundlæggende kendskab til hækling og de basale masker. Der kommer til at blive fokus på farver og finish men er der ellers noget du ville synes kunne være interessant på en workshop eller noget du gerne vil høre mere om I et foredrag (Hækling, Blog, Privat)???

profil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

22 thoughts on “Vil du hjælpe mig…

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Jep jeg er ved at aftale noget med tanterne :) Jeg kiggede lige hurtigt på din blog og så at du havde noget med Young Enterprise at gøre så blev lige lidt blød da jeg synes det er et fantastisk koncept. Jeg stillede op alene i 2003 og hapsede en tredjeplads til DM…:D

 1. Avatar
  Louise Schelde says:

  Syntes altid det er spændende at høre om designeres historie i forhold til blog, bog og ideudvikling. Har sidder til flere workshops hos bl.a. Anette Danielsen, Geilsk og Helga Isager, og har altid nydt den del af workshoppen, som handlede om deres personlige forhold til deres blog, virksomhed, materialer, bøger, osv.
  Ville meget gerne på workshop hos dig.

  Louise

 2. Avatar
  Marianne says:

  Hej Jeanette
  Jeg er så heldig at ha’ fået en plads i Egense og glæder mig til at møde dig :)
  jeg er er ikke den store hæklehaj – men beundrer vildt alle dine fine projekter …
  Er for nylig begyndt på lapper til et tæppe ala dit meget smukke :) … så sammenhæklingen vil jeg rigtig gerne lære
  kh Marianne

 3. Avatar
  Amanda Madsen says:

  Jeg håber på at du kan komme til Århusegnen med en workshop! :-) Jeg kan rigtig godt lide dine ideer med hæklede hverdagsting som covers, anderledes grydelapper, tæpper o.lign. og synes at det kunne være gode ideer til en workshop. Og ideudvikling generelt :-)
  Tak for en god blog!
  Kh Amanda

 4. Avatar
  Jonna says:

  Uh ja, kom til Smilets By-Så bliver jeg så glad.
  Camilla i Yarnfreak skulle da ha udbygget-for der er bare så hyggeligt, men simpelthen for småt, da vi er MANGE der vil høre dig…;-)
  Emner -Tja, gerne noget om hvad du inspireres af, komme lidt med bag bloggen og bare høre om dagligdagen og også gerne hvordan du idéudvikler. Det ville også være fedt:-)
  Kh Jonna

  • Avatar
   Johanne.F says:

   Jeg er enig med dig, Jonna. Lidt om ideudvikling, blog og inspiration:)
   Gerne i Aarhus – så kommer jeg;)
   kh
   Johanne

 5. Avatar
  Anette says:

  Jeg vil SÅ gerne med på et kursus, gerne i Odense eller omegn, så kunne være fedt hvis du lavede noget med tanterne :-)
  Jeg ville være glad for noget om farveskift og sammenhæklinger.. men nok på et ret grundlæggende niveau, for har ikke den vilde erfaring endnu.

 6. Avatar
  Rikke says:

  Lækker finish, opskrift-udvikling og ja som du selv skriver farve.
  Jeg ville i hvert fald gerne reklamere og sprede god hæklekarma hvis du laver workshop på Lolland eller Falster :)

 7. Avatar
  Nathalie Jørgensen says:

  En workshop hvor man lærer at lave egne mønstre og opskrifter, DET gad jeg virkelig godt :)!
  Kommer din bog ud i butikkerne på mandag?

 8. Avatar
  Anonym says:

  Hej Jeanette. På det seneste har jeg efter arbejde nærmest overfaldet min postkasse for at se, om din bog ikke snart er der. Kom endelig til Århus. Det ville være super at høre, hvordan du finder inspiration til dine altid elegante farvekombinationer og hvordan er din ideproces, når du fremtryller noget nyt hækling og sidenhen skriver opskrifterne. Hvornår begyndte du med hækling? Osv. Osv. Kh en af dine store fans i Århus

 9. Avatar
  Simone says:

  Jeg synes bare at en workshop med dig, dit dygtige væsen, ville være fantastisk. Måske tage udgangspunkt i nye eller opskrifter fra din bog. Jeg ville elske at tilbringe nogle inspirerende timer i dit selskab :)

 10. Avatar
  Amalie Grud says:

  Jeg ville elske at høre noget om hvilket garn der egner sig til hvad, og så lige hvad der skal til for at give det lige lidt ekstra.
  Du er bare så sej, en kæmpe inspiration!

 11. Avatar
  Charlotte Johansen says:

  Du er super god til det med farver, så klart noget med dit valg af farvesammensætning:-) hvor du får din inspiration fra og som flere af de andre skriver, hvordan du er kommet hertil med din blog, hækling og bogudgivelse. Jeg vil meget gerne komme til workshop i Århus:-)))) mvh Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.