Strikket hue med guldglimmer

Ja jeg var/er slet ikke færdig med at strikke huer efter den skønne opskrift fra Muitai Ihania så nu får Karls kusine også en af slagsen – og selvfølgelig med glimmer da hun er så tæt på en rigtig prinsesse man kan komme :)

Lille “tip: hvis man overvejer at bruge glimmer-garn så husk at det er ret stift – derfor har jeg også valgt at det skulle være i toppen af huen og ikke nede ved ansigtet (INGEN gider en hue der kradser!).

Opskrift: Muitaihania
Garn: Peruvian Highland Wool og Lammy Lurex Guld (02)
Pinde: 4,5
Farver: Lys Grå Rosa (186), Sennep (223),  Koksgrå (219)

IMG_4505 copyIMG_4471 copy IMG_4490 copy IMG_4495 copy IMG_4477 copy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Avatar

by Forlaget Bøgelund

11 thoughts on “Strikket hue med guldglimmer

 1. Avatar
  Mette Marie says:

  Virkelig fine huer du har fået strikket :-) passer opskriften til en børnehue eller har du selv tilpasset den mht. masker? er ikke den store strikke-ekspert så kan ikke umiddelbart gætte mig til størrelsen udfra opskriften…men vil prøve at give mig i kast med sådan en til min søn på 2,5 år.

 2. Avatar
  Mette says:

  Jeg har luret på modellen flere gange og med din version, ville jeg ønske, at jeg var prinsesse modtageren! Dejlige Pickles køb du har gjort – jeg har fristet flere gange, men holdt mig i skindet… Er ikke sikker på, at det holder denne gang:-) Tak for inspirationen og kærlig julehilsen fra en ikke særlig aktiv blogger

  • Avatar
   Jeanette // Lutter Idyl says:

   Tak og ja jeg har også prøvet at holde igen men de har altså bare nogle virkelig lækre kvaliteter og ikke mindst nogle lækre farver! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.